Uz bljesak sunčevih zraka odbijenih od snježnih vrhova Alpa, svjetlucanje kristalno čistih jezerskih voda i miris svježeg planinskog zraka, dolazi nam najnovija IZAKOVA denim kolekcija pod imenom Memoriae. Ova kolekcija ne samo da oživljava duh trapera, već i vodi na putovanje kroz sjećanja prožeta elegancijom i ljepotom planinskog resorta St. Moritz u Švicarskoj

izakova denim kolekcija 2024

Svaka kreacija u IZAKOVA denim kolekciji Memoriae nosi u sebi dio vječnosti koja obilježava materijal trapera. Denim je ne samo tkanina, već i svjedok vremena, a u Memoriae kolekciji postaje simbol trajnosti i ljepote sjećanja, simbol vječne elegancije i slobode. Čvrstoćom i izdržljivošću, denim ne samo da odražava stil, već i priča priče.

izakova denim kolekcija 2024

Izabravši denim kao materijal za ovu kolekciju, brend je poslao snažnu poruku o vječnosti, izdržljivosti i autentičnosti. Prepoznatljiv kao materijal koji ne blijedi s godinama, već postaje sve bogatiji i šarmantniji, baš kao i sjećanja koja čuva u svom vlaknu. Ova kolekcija nije samo odjeća, već priča koja se isprepliće s emocijama, doživljajima i trenucima koji su obilježili život osnivačice brenda Izabel Kovačić. St. Moritz, prekrasno i luksuzno skijalište u srcu Švicarskih Alpa, nije slučajno odabrano mjesto za inspiraciju ove kolekcije. To je mjesto koje nosi one prve emocije za osnivačicu, jer je upravo ovdje provela djetinjstvo.

izakova denim kolekcija 2024

Kroz svoj brend, Izabel nije samo stvorila odjeću, već je stvorila platformu za izražavanje priča, emocija i sjećanja. Brend IZAKOVA lansiran je u prosincu 2023. i već sad je miljenik ženske populacije. Memoriae denim kolekcija predstavlja spoj vječnosti i prvih koraka koje je osnivačica brenda, Izabel započela u gradiću Chur, smještenom podno alpskih planinskih lanaca. Uz svoju najveću inspiraciju i podršku sestre Ivane, s kojom je 2015. pokrenula dječji brend organske odjeće lunilou, Izabel je kroz ovu kolekciju spojila svoju strast prema modi s dubokim sjećanjima i iskustvima koje je započela u ovom malenom mjestu.

izakova denim kolekcija 2024

Svaki kadar kampanje nosi u sebi atmosferu tog magičnog mjesta, dok se svaki komad odjeće uklapa u priču koja govori o sjećanjima, ljepoti i vječnosti. Kolekcija, koju prati materijal trapera, pokrila je beskompromisni stil žena koje njeguju kvalitetu prije kvantitete i vjeruju kako se isplati uložiti u dobar komad koji postaje vintage i prenosiv je generacijama. Tako je u Memoriae denim kolekciji prisutno od hlača, suknje, haljine, sakoa i jakne, do denim accessories kao neophodnih dnevnih detalja.

izakova denim kolekcija 2024

Memoriae denim kolekcija nije samo modni izričaj, već poziv na putovanje kroz prošlost, kroz sjećanja i emocije. Kroz svaki komad odjeće, osjeća se dodir vječnosti i ljepote koja se krije u sjećanjima, dok će istovremeno doživjeti eleganciju i udobnost materijala trapera.

Kolekcija je dostupna na: https://www.izakova.com/

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.