Victoriju Beckham je, usprkos činjenici da već nekoliko sezona zaredom niže kvalitetne kolekcije, svjetski modni vrh pomalo prezrivo gledao kao slavnu ženu slavnog nogometaša, čiji će izlet u modne vode biti kratak i neuspješan. No najnovijom kolekcijom za proljeće 2013. prezentiranom na Tjednu mode u New Yorku, Victoria je i najvećim skepticima začepila usta

victoria beckham, new york fashion week proljeće 2013

Nakon mnogo mukotrpnog rada, truda i vremena, Victoria Beckham, napokon je najnovijom kolekcijom za proljeće 2013., prikazanom na Tjednu mode u New Yorku ovog vikenda, dokazala kako nije samo prolazna celebrity dizajnerica koja nema što pametnije raditi u životu pa se pokušava baviti modom. Iako su i njene prijašnje kolekcije bile solidne, Vicky nikada ovako samouvjereno nije uobličila svoju modnu viziju i koncipirala je u savršeno smislenu, komercijalno besprijekornu, ali i inventivnu cjelinu. 

victoria beckham, proljeće 2013

Odlični krojevi, nenapadna ženstvenost, pročišćena jednostavnost i proniciljivi smisao za detalje (posebno modni dodaci - poput jednostavnih šešira, clutch torbica, remenja i niskih gladijatorica) čine novu kolekciju Victorije Beckham privlačnom ne samo kupcima, već i modnim stručnjacima koji je više ne percipiraju kao slavnu ženu slavnog nogometaša koja je u modnom biznisu samo prolazna pojava.

victoria beckham, proljeće 2013

Kolekcija je zaokružena, savršeno osmišljena i realizirana, kromatski zanimljiva - s dominacijom bijele, crne, šampanj i crvene boje. Beckhamica se više ne ograničava samo na jednostavne krojeve haljina, već se upustila i u složenije krojačke pothvate pa se s uspjehom prikazala zanimljive sakoe, jakne, hlače i kratke kaputiće. Sve u svemu, sama je dizajnerica bila toliko sretna i zadovoljna da je uspjela publici prilikom izlaska na naklon pokloniti tako rijetko viđen - osmijeh.  

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.