Uspješna modna dizajnerica Ivona Glavaš izbacila je kampanju za svoju najnoviju Anovi kolekciju namijenjenu sunčanim ljetnim danima i dugim toplim noćima. Kolekcija odiše zavodljivošću i objedinjuje sve elemente kojemu brend teži, ženstvenost, profinjenost, elegancija, romantičnost

anovi 2022

Ivonina jednostavnost, ali posvećenost detaljima i dalje dominira modnim rješenjima koji sjajno naglašavaju žensku siluetu. Novom kolekcijom prevladavaju bijela, bež i zlatna boja, a naglasak je stavljen i na novi Anovi logo.

anovi 2022

anovi 2022

Kolekcija se sastoji od sjajnih ljetnih komada kao što su lepršave haljine, haljine i kompleti naglašene siluete s voluminoznim detaljima. No, u ovoj su nas kolekciji ipak najviše privukli novi modeli Anovi kupaćih kostima. Jednodijelni i dvodijelni kostimi imaju sve Anovi elemente u kojima ćete se na plaži ili dok plovite morem osjećati poput prave dive.

anovi 2022

Kampanja je snimljena na brodu Salve Di Mare u Splitu, a top model Elena Dizdar je izvrsno odigrala ulogu pred objektivom Tea Begovića. Za make-up je zaslužna Matea Doljanin, a frizure potpisuje Frizerski salon Kristina Lucija.

anovi 2022

anovi 2022

anovi 2022

Nova kolekcija je pravi modni must have, a dostupna je u Anovi ateljeu u Svačićevoj 7 u Splitu i putem instagram profila @anovi_ivonaglavas

Model: Elena Dizdar
Make up: Matea Doljanin
Frizura: Frizerski salon Kristina Lucija
Fotografija: Teo Begović
.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.