„Precious Moments“ je nova ekskluzivna blagdanska kolekcija Whisper of Nature nakita inspirirana dragocjenim trenucima koje najviše slavimo u ovo doba godine, trenucima koje provodimo sa svojim najdražima, trenucima slavljenja naših dosadašnjih uspjeha kao i novih koji će nam tek doći u nadolazećoj godini.  Baš takva je i ova limited edition kolekcija – dragocjena, blistava i sa specifičnom namjerom nošenja da u naš život prizove nove trenutke i nove prilike

whisper of nature precious moments

Svjetlucavi facetirani kristali, zlato i srebro u ovoj kolekciji pažljivo su odabrani i kombinirani s namjerom da nam pomognu u ostvarenju naših želja i ciljeva, kao i da budu naš suptilan podsjetnik da živimo i uživamo u svakom trenutku i da možemo postići sve što želimo.

whisper of nature precious moments

whisper of nature precious moments

Od kristala su izabrani vrlo upečatljiv crni opsidijan koji daje veliku snagu, crveni granat koji privlači uspjeh, obilje i strast te zeleni oniks koji daje ostvarenje i manifestaciju želja i planova, dok istovremeno nježni mjesečev kamen, akvamarin i ametist potiču našu intuiciju, unutarnji mir i harmoniju.

whisper of nature precious moments

Kako i cijeli „Whisper of Nature“ brend nakita, tako i ova kolekcija nosi poruku pozitivnosti te ćete se uz nju osjećati glamurozno i posebno, a odlično će se uklopiti i dodatno naglasiti svaku blagdansku odjevnu kombinaciju. Poklonite voljenoj osobi ili sebi nakit uz koji ćete slijediti svoje snove i učiniti svaki trenutak posebnim i nezaboravnim. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.