Pomponi koji su ljetos razigrano poskakivali na sandalama i torbicama, nastavljaju svoj trend i zimi, te su jedan od glavnih modnih detalja na cipelama ove sezone. I Mass obuća slijedi taj trend

pomponi, zimska obuca

Pomponi su zabavni, drski i veseli dodatak za svaku vrstu obuće. Na policama Massa od sada se mogu pronaći pomponi u mnogo različitih boja i vrlo se jednostavno mogu namjestiti na svaki model obuće. Mogu se zakačiti na vezice ili remenčiće, a pritom će se idealno uklopiti i na tenisice, oksfordice, klasične gležnjače, kao i na potpetice kojima će dati dašak mladenačke razigranosti.

pomponi, zimska obuca

pomponi, zimska obuca

Neograničene su mogućnosti i glede kombinacija boja jer je preporučljivo kombinirati dvije potpuno različite boje cipela i pompona. Za nešto odvažniji i upečatljiviji izgled modna pravila dozvoljavaju da se na cipelu stavi i nekoliko različitih boja pompona odjednom.

pomponi, zimska obuca

Pomponi su idealan dodatak torbicama, naročito trendi modelima torbica jer ih čine unikatnima i posebnima. Uz pompone iz Massa stvorite svoj jedinstveni stil kojim ćete se isticati.

pomponi, zimska obuca

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.