Omiljeni švedski modni brend Marc O'Polo otvorio je u središtu Zagreba, u Mesničkoj ulici 1, novi suvremeni monobrand store. Bio je to povod druženja tijekom kojega je predstavljena jesensko-zimska kolekcija, ali i ekskluzivna linija prvi put dostupna na hrvatskom tržištu

marc opolo

Marc O'Polo, omiljeni švedski modni brend, poznat po pročišćenoj, bezvremenskoj estetici, u svojem je novom monobrand storeu, u središtu Zagreba, predstavio novu jesensko-zimsku kolekciju, ali i ekskluzivnu liniju White Label koja je prvi put dostupna na hrvatskom tržištu.

marc opolo

Ovogodišnja Marc O'Polo jesensko-zimska kolekcija inspirirana je glazbom, točnije, stilskim muzama najvećih glazbenika suvremenog doba. To je istinsko putovanje kroz vrijeme na kojemu susrećemo Francoise Hardy i Jane Birkin, dvije dame jedinstvenog stila i osobnosti.  Jedna predstavlja sramežljivu ljepotu kasnih 60-ih – suptilna je, ženstvena i bezvremenska. Druga pak utjelovljuje neodoljivi mix londonskog chica i pariškog laissez-fairea.
 marc opolo

Glazbom je protkan i muški dio kolekcije. Komadi odišu udobnošću i funkcionalnošću, omogućuju slobodu pokreta te donose urbanu sportsku dimenziju. I ovdje je prisutna retro inspiracija u suvremenoj interpretaciji, ali i novi trendovi u stilovima. Upravo kao i kod glazbe, modni nas stihovi vode na putovanje kroz osjećaje, naglašavajući i obogaćujući iskustvo ljepote, suvremenosti i jednostavnosti što ga Marc O'Polo stvara već više od 50 godina.

marc opolo

Međunarodni Marc O'Polo team

marc opolo

Švedska veleposlanica s vlasnicima trgovine Marc O'Polo Tihomirom Trivićem i Brankom Anadolac

marco opolo

Glumice Ana Vilenica i Mirna Medaković sa suprugom

marc opolo

Voditeljica Anja Alavanja Romac sa suprugom

marc opolo

Glumica Ines Bojanić

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.