FREYWILLE nas potiče da ove jeseni nadahnuće tražimo u pitoresknim i bajkovitim aspektima prirode. Bogatstvo različitosti pretočeno u čarobnu harmoniju boja i oblika najbolje opisuje upečatljivu FREYWILLE kolekciju Golden Kalinka

freywille golden kalinka

Inspirirana tradicionalnim ruskim dekorativnim stilom "Khokhloma", oduševljava dominantnim, jarko crvenim tonovima koji uranjanju u intenzivnu paletu boja oblikujući opulentne motive u obliku sočnih bobica, lišća i cvijeća, okrunjenih zlatom kao simbolom za sretan život, ljepotu i čistoću.

freywille golden kalinka

freywille golden kalinka

Priroda je oduvijek bila nepresušan izvor nadahnuća za brojne majstore slikarstva, te vrlo često portretirana i uspoređivana sa ženom. Tako i ekspresivan FREYWILLE dizajn Golden Kalinka evocira snagu, sklad i unutrašnje zadovoljstvo suvremene žene ujedinjujući njezinu strast i energiju kroz živopisnu kompoziciju najsnažnijih boja.

freywille golden kalinka

Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu posjetite zagrebački butik u Preradovićevoj 2, FREYWILLE Online butik na http://shop.freywille.com/hr/ ili Facebook stranicu Freywille Zagreb!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.