U novoj kampanji za proljeće/ljeto 2017. Liu Jo nastavlja slaviti jesenski koncept #StrongTogether. #StrongTogether je poruka koja je osnovana na ženskoj snazi, jačini te istinskoj sposobnosti da sudjeluje u promjenama. Za brand Liu Jo, žena predstavlja glavnu inspiraciju

liu jo proljece 2017

Top modeli Martha Hunt i Jasmine Tookes imaju glavnu ulogu u novoj kampanji koja donosi svježu, pozitivnu i inspirativnu sliku žene te utjelovljuju novi duh branda koji dolazi  s toplijim vremenom.

liu jo proljece 2017

liu jo proljece 2017

liu jo proljece 2017

liu jo proljece 2017

Dvadesetsedmogodišnja Martha Hunt je plavokosa, plavooka ljepotica s internacionalnom karijerom. Ona je Victoria'Secret  ‘anđelica’ i članica ‘girl squad’, grupe top modela i poslovnih žena koje se nalaze uz pjevačicu Taylor Swift. Ova zaljubljenica u zdravu hranu i yogu ima preko 2 miliona pratitelja na Instagramu. Dvadesetpetogodišnja Jasmine Tookes je rođena u Kaliforniji, afroameričkih korijena i jedna od najperspektivnijih modela današnjice. Rođena je u modnoj obitelji, majka je stilistica, a ‘anđelica’ je postala 2016. godine kada je nosila dijamantni  grudnjak vrijednosti 3 miliona dolara.

liu jo proljece 2017

Martha i Jasmine dijele jednu stvar, one su prijateljice prije svega. One su jedne od novih generacija mladih, neovisnih, dobro organiziranih modela. One su radoznale žene baš kao i Liu Jo žene koja je svaki dan pod novim životnim izazovom. To je život pun uzbuđenja, novih otkrića i dostignuća.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.