Poznati dizajner predstavio je kolekciju Venus kojom dominiraju pastelne boje i traper. Sastavljena je od 40-ak odjevnih kombinacija upotpunjenih nakitom i modnim detaljima, a naglasak je na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju

robert sever venus

U novoj kolekciji pod imenom Venus poznati hrvatski brand donosi nastavak proljetne priče koji se ove sezone proteže na čak tri etape. I ovu pret-a-porter kolekciju čini četrdesetak odjevnih kombinacija koje su kao i uvijek kompletirane nakitom i modnim detaljima u total look. Kroz vizuale nove kolekcije brand nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju.

robert sever venus
– Ovaj put u fokusu su bili nježniji pastelni tonovi koji su prevladali gornjim odjevnim predmetnima, iznimno nadglasavajući ženstvenost i eleganciju kao našu vječnu inspiraciju. Košulje smo vrlo detaljno elaborirali s detaljima poput volana, čipkanih vrpci, presvučenih gumbi- pridajući pažnju svakom detalju. Za nas je svaki detalj jednako bitan kao i cjelina – kaže Robert Sever.

robert sever venus

Profinjena, ženstvena, ležerna i chic odjeća stvorena u najboljoj maniri tradicionalne izrade te je prijedlog za toplije proljetne dane koje su pred nama – prije svega od svakodnevne odjeće za posao i dnevne prigode. Novitet koji je Sever pripremio za ovu kolekciju je selekcija odjeće za muškarce, koja je vrlo lako primjenjiva i u ženskoj garderobi.

robert sever venus

– U našim kolekcijama uvijek se bavimo i primjenom trapera na velik broj odjevnih komada, pa smo za proljeće pripremili opcije dnevnih ogrtača, hlača, suknji kao i dnevnih haljina upravo u tom materijalu. Da bi postigli industrijski izgled konačnog proizvoda, traper je finiširan posebnom stonewash tehnikom. Uz traper ove sezone styling smo upotpunili s casual elementima iz naše StreetStyle linije “SEVER” pa tako u ponudu donosimo i ugodne majice s kapuljačama, trenirke kao i oversized dukseve kako bi još više naglasili opuštenost ove kolekcije. Selekciju nakita uvijek radimo unutar branda jer volimo imati total look iz naše proizvodnje. Ovaj put je naš dizajner nakita Slobodan Velicki napravio naušnice i naše poznate krune od staklenih kristala – zaključuje Sever.

robert sever venus

robert sever venus

robert sever venus

robert sever venus

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.