Seafolly kupaći kostimi poznati su kao australski „zvjezdani badići", čiji su stil i kvalitetu prepoznale brojne svjetske zvijezde. Tako Naomi Campbell, Kate Moss, Elle Macpherson, Kim Kardashian i mnoge druge slavne žene po svjetskim plažama nose upravo Seafolly

seafolly, kupaći kostimi ljeto 2011

Oduševit će vas prekrasan kolorit i veliki izbor krojeva badekostima s potpisom Seafolly. Jer cvjetići, točkice i vesele nijanse na jednodjelnim i dvodjelnim kupaćim kostimima stvoreni su da zadovolje doista sve ukuse.

seafolly, kupaći kostimi ljeto 2011

Od 1975. kad se pojavio na australskim plažama, Seafolly je ubrzo postao jedan od najpoznatijih brandova kupaćih kostima diljem svijeta. Prateći modne trendove, novom kolekcijom Seafolly nudi zabavu, modne i inovativne linije, vesele boje. Ljetni odmor i bijeg na plažu vrijeme je za opuštanje i uživanje u društvu prijatelja, obitelji ili vrijeme koje ćete posvetiti sebi. Seafolly vjeruje kako život treba proživjeti.

seafolly, kupaći kostimi ljeto 2011

Ljeto je pred vratima, sezona odmora samo što nije počela, stoga ako još uvijek niste kupili novi badić kojim ćete zablistati na plaži, krajnje je vrijeme da to učinite sada. Seafolly vam novom kolekcijom nudi mnoštvo raznih modela, boja, uzoraka, koji se mogu kombinirati, i gdje svatko može pronaći savršeni komad za sebe i svoj modni stil.

seafolly, kupaći kostimi ljeto 2011

Seafolly kupaće kostime možete kupiti u trgovinama Paris Lingerie u Zagrebu:
Centar Cvjetni, Trg Petra Preradovića 6
Avenue Mall, Avenija Dubrovnik 16

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.