Poznata dizajnerica Diana Viljevac predstavila je svoju novu kolekciju u kojoj je zadržala dozu romatike, ali se poigrala formama i materijalima. Na klasične i bezvremenske krojeve dodavala se 3d čipka koja je laserski rezana i bojana.  I ovaj put kolekcija je iznimo nosiva i ženstvena

diana viljevac jesen 2015

„U novoj kolekciji igrali smo se formama pa su komadi vizualno oku zanimljivi. Zadržali smo eleganciju i romantiku, ali smo ih razigrali koristeći različite materijale poput 3d čipke koje smo aplicirali na haljine.", istaknula je dizajnerica Diana Viljevac.

diana viljevac jesen 2015

Uz haljine kolekcija je obogaćena torbama za koju već postoji lista čekanja, ali i kaputima. Torbe su kožne, a dolaze u više varijanti. Velika ima ručku i remen koji se može skinuti po potrebi i malena torba koja će upotpuniti večernji outfit.

Kolekcija je prilagođena svim dobnim skupinama kako bi svatko pronašao nešto za sebe. Materijali koji su korišteni su vuna, čipka, skuba, žoržet, kadi i viskoza, a boje su nježne i nosive.

diana viljevac jesen 2015

diana viljevac jesen 2015

Zaštitno lice kamanje je Hana Fort-Mlakar, za make up pobrinula se Antonija Novosel, za styling kose Lidija Štokić za Schwarzkopf Proffesional, a fotografije potpisuje Goran Matijašec.

Foto: Goran Matijašec
Model:  Hana Fort-Mlakar (Talia model)
Make up: Antonija Novosel
Hair: Lidija Štokić za Schwarzkopf Proffesional
Assistent:  Bruna Babić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.