Proljeće uvijek označava buđenje - početak nečeg novog, svježeg i uzbudljivog, a ono je u ALDUK studiju donijelo promjenu koju od ovog dizajnera nismo očekivali. Njegova nova kampanja prepuna je boja, a donosi 38 novih modela originalnog modnog rukopisa

alduk proljeće 2016

alduk proljeće 2016

alduk proljeće 2016

Nova proljetna kolekcija Ivana Alduka apsolutno je neodoljiva. Nazvana je "Dulcet" te obiluje bojama i uzorcima koji su inače netipični za dizajnerov rad. Ovog proljeća dizajner unosi svježinu i predstavlja svoj dizajn u još ženstvenijem  tonu. Funkcionalnost, precizna izrada i senzualna silueta, zajedno s akvarel printom, jakim bojama, cvjetnim čipkama i 3D vezom temelj su nove kolekcije.

Kratke, koktel i duge haljine dolaze u bež, ružičastoj, lavanda, petrolej, žutoj i crnoj boji, a uz neizostavnu čipku, dizajner je udobnost modela naglasio viskozom, tilom, neoprenom i svilom. Ručno vezene bomber jakne, prozirne svilene majice i puf suknje u color block kombinaciji boja izvrsna su nadopuna kolekciji za dnevne prigode, kao i haljine s akvarel cvjetnim motivima. Novost kolekcije su i kombinezoni izrađeni od sjajnih tkanina ili čipke naglašeni dodatnim vezom.

alduk proljeće 2016

alduk proljeće 2016

Novu ALDUK kolekciju prati svježa i chic modna kampanja koja pršti bojama, a djelo je mladog i talentiranog fotografa Franje Matkovića. Pomalo neočekivana, iznenađuje i veseli svojom svježinom u koloritnom smislu, neopterećenim pristupom u poziranju i vizualno jakom dojmu.

"Ova kampanja izvrsno prenosi duh nove kolekcije koji je veseo, razigran i povrh svega neopterećen, siguran u sebe. Odraz je moje želje za nečim jednostavnim, a opet posebnim u svijetu suprotnom od toga. Pri stvaranju modne kampanje pazim na svaki detalj uz želju da nikad ne iznevjerim očekivanja mojih klijentica koje želim nečim posebnim i neočekivanim svakog puta iznenaditi." rekao je Ivan.

Stalni tim suradnika zaslužan je i za ovaj projekt – Jasmina Salo iz Keune Akademije za opuštenu frizuru, a Mihaela Dodić za jednostavan i prirodno lijep make-up. Modeli su Ana Vukelić i Mia Matić iz Talia model agencije.

alduk proljeće 2016

alduk proljeće 2016

Nova kolekcija već je dostupna u ALDUK showroomu (uz rezervaciju termina), a uskoro i na web-stranici www.alduk.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.