Kampanja je snimana na lokacijama sela Šilježetarica, pored Starigrad Paklenice, a u glavnoj ulozi je i ovoga puta Iva Marušić iz Talia models. Fotografije potpisuje Marko Grubišić, make up Saša Joković, a za styling i kosu bio je zadužen Robert Sever

robert sever, kampanja angie

„Kolekcija „Angie" nama je jedna posebna modna priča. Njome slavimo naših 15 godina rada na hrvatskoj modnoj sceni. Iz tog razloga za snimanje kampanje izabrali smo lokaciju koja je meni od iznimnog značaja. To je mjesto na kojem ljetujem od samog djetinjstva i ono mi daje jedan poseban mir. Želja nam je bila uhvatiti neke jednostavne, mirne trenutke koji govore o osobnosti, a ne o trendu ili modi. Cijela ekipa je toliko sinkronizirana da smo vrlo brzo snimili fotografije i video, bez neke namještenosti ili poziranja. Volimo kada naša kolekcija i odjeća izgledaju primamljivo i dostupno - ostavljajući našim klijenticama inspiraciju i ideju da i one mogu tako izgledati.", objasnio je Robert Sever.

robert sever, kampanja angie

Svakodnevna odjeća, zanimljiva dizajnom, pristupačna cijenom i vrhunske izrade, okosnica je kolekcije koja je ujedno i ležerna i vrlo chic, a istovremeno sexy i boho, s primjesama eklektičnog miješanja utjecaja. U kolekciji su kombinirani pletivo, jeans, izvezeni materijali, čipka, zajedno s poznatim torbama i krunama Robert Sever brenda u jednu novu modnu priču.

robert sever, kampanja angie

Cijela silueta je vrlo moderna i nosiva s naglaskom na svakodnevnu odjeću, funkcionalnost i udobnost. Vrlo široka ponuda obuhvaća skinny hlače, hlače visokog struka, bermude visokog struka, shorts, oversized potkošulje, bomber jakne, traper jakne, parke, haljine raznih dužina, suknje, tunike, marame, krune, ogrlice, te nekoliko vrsta torbi. Ovoga puta su klasične RS torbe Gala, Marija i Karla ukrašene resicama i napravljene u nekoliko novih boja, baby plavoj, bijeloj, čokoladno smeđoj i bakreno zlatnoj. Shopper torba Seka u Angie kolekciji dolazi u boji konjaka s otiskom reptila.

robert sever, kampanja angie

U samom kreativnom procesu puno je materijala ručno dorađivano, od ručnog bojanja, izbjeljivanja ili spajanja materijala u patchwork. Sav traper, koji se u kolekciji pojavljuje u iznimno puno varijanti, industrijski je dorađivan posebnim stonewash pranjem kako bi dobio konačni izgled, jednako kao i neki artikli od izbjeljivanog kepera.

robert sever, kampanja angie

Sve kreacije dostupne su u novootvorenom Robert Sever showroomu u Ilici 21 (u veži).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.