Dizajn modne kuće Lukabu prepoznatljiv je po eleganciji, perfektnim linijama, kvalitetnim materijalima i odmjerenoj jednostavnosti. Ovaj put, koristeći svilu, saten, til i čipku, dizajnerica Marina Jerant kreirala je kolekciju pročišćenih, jasnih krojeva i minimalističkog stila

lukabu bridal

Dizajnerica Marina Jerant uvijek je kreirala za žene koje vole biti primjećene, no ovaj put poigrala se nešto drugačijim teksturama u dizajnu. Svi modeli nose jasan novi Marinin potpis – potpuno su pročišćeni, jasnih su krojeva i minimalističkog stila.

lukabu bridal

Materijali koje dizajnerica Marina koristi su oni već tradicionalno rezervirani za vjenčanice - svila, saten, til i čipka, a dvije haljine iz lookbooka posebno se ističu 3D cvjetnim aplikacijama. Hit kolekcije je off-the-shoulder model  od lepršave viskoze koja je već na listi čekanja zbog velikog interesa.

lukabu bridal

Na prvu jednostavna  kolekcija, traži prije svega da ozbiljno sagledamo život i shvatimo što nam treba, što volimo a što nam stvara šumove u životu - polazne su misli dizajnerice, što je vidljivo u raznovrsnosti modela, spajanju suprotnosti koje na kraju dovode do potpunog sklada. U trenutku je sve kako bi i trebalo biti - opušteno, tijelu ugodno, a ujedno intuitivno i snažno.

lukabu bridal

Odlične su vijesti da Lukabu omogućava i međunarodnu dostavu pa ukoliko ste u potrazi za vjenčanicom koja će odisati vašom osobnošću, a nalazite se iz izvan granica Hrvatske, posjetite stranicu www.lukabu.com dogovorite vjenčanicu koje je stvorena samo za vas.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.