Uvijek prisutan zavodljiv glamur bez prevelike teatralnosti, predimenzionirani rukavi i naglašene siluete samo su djelić elemenata nove kolekcije Đurđice Vorkapić za jesen/zimu 2022.

hippy garden1

Kreacije nove Hippy Garden kolekcije za jesen i zimu 2022./2023. u funkciji su snažnog urbanog identiteta koji dizajnerica Đurđica Vorkapić godinama ispisuje svojim stvaralačkim opusom. 

hippy garden2

Naglasak kolekcije je na retro ženstvenosti i standardnim jasno kombiniranim Hippy Garden krojevima, a odmjereni kolorit i profinjena elegancija upotpunjuju viziju nenametljive, ali samouvjerene žene.

hippy garden9

Fokus  je na veličanstvenim haljinama i kaputima upotpunjenim funkcionalnim organza prozirnim komadima poznatim kao materijali lakoće i nježnosti.

hippy garden7

Autorski umjetnički vizuali cvjetnog uzorka poštuju dosadašnji kod brenda i autonomnost dugogodišnje proizvodnje. Krupni portreti i total figure u poprilično neobičnom okruženju divovskih guma zajedno tvore estetski skladnu vizualnu cjelinu ukomponiranu od strane fotografa Šime Eškinje.

hippy garden8

Kolekcija je dostupna na službenim stranicama brenda i u HIPPY GARDEN trgovini u Masarykovoj 5,  sve novitete iz ponude brenda potražite i na Facebook i Instagram profilu.

hippy garden

Koncept, styling i dizajn: kreativna direktorica Hippy Gardena Đurđica Vorkapić
Fotografija: Šime Eškinja
MUA: Sanja Agić
Model: Hana Matija
Foto: Hippy Garden/Šime Eškinja

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.