Već je poznato koliko se svaki put iznova oduševimo haljinama poznate hrvatske dizajnerice Anite Pokrivač. Romantičarka u nama procvjeta diveći se volanima, puf-rukavima, lepršavim krojevima koji laskaju figuri (i ugodno hlade), printevima i cvijeću... I ovaj smo put pronašli ljetne favorite u ovoj čarobnoj cvjetnoj priči

anita pokrivac ljetne cvjetne haljine

Eventi i proslave ovoga ljeta neće proći bez rapsodije cvjetnih uzoraka i boja koji su zaštitni znak kolekcija Flower story 2. dio, dizajnerice Anite Pokrivač, a romantične priče koje stvaraju najdivnije uspomene jedva čekaju biti ispričane. Prepoznatljivi printevi i cvjetni motivi i ovaj su put obilježili kolekciju.

anita pokrivac cvjetne ljetne haljine

Haljine poznate dizajnerice naglašavaju ženstvenu figuru i slave žensku energiju, osvajajući prirodnim materijalima i živopisnim bojama.

anita pokrivac cvjetne ljetne haljine

Kolekcija sadrži modele koji će itekako laskati osunčanoj puti. Nakon plaže, sunca i mora haljine sa zlatnim print detaljima bit će pun pogodak za naglašavanje preplanulosti te slavlje ženstvenosti.

anita pokrivac cvjetne ljetne haljine

U kolekciji možete pronaći mini, midi i maksi krojeve haljina s ili bez rukava, na jedno rame te one s elegantnim prorezom. Haljinama i košuljama dominiraju puf rukavi, volani, te pojasevi.

anita pokrivac cvjetne ljetne haljine

Materijali su prirodni, a dominira visokokvalitetna viskoza. Svi modeli su pažljivo izrađeni u Hrvatskoj. Iznimna lakoća nošenja, a u isto vrijeme ženstvenost i elegancija, prepoznatljiva su nit vodilja brenda. 

www.anitapokrivacdesign.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.