Nova Alduk kampanja nema ni cvijeće ni vesele boje, a jako nas veseli! Pogledajte koliko privlačno može izgledati jednostavnost u pristupu, a težnja ka savršenstvu u izvedbi

alduk proljece 2019

Romantična, prozračna i vesela modna kampanja za aktualnu sezonu proljeće/ljeto svakako nije karakteristika nove kolekcije i kampanje modnog kreativca čijim se projektima veselimo i rado ih očekujemo. Sasvim drukčije novu sezonu vidi poznati modni dizajner Ivan Alduk koji nas opetovano uspijeva zaljubiti u svoj rad. Pomalo barokna estetika, poigravanje svjetlom i tamom u stilu velikog majstora Caravaggia estetska su okosnica kojom je fotografski dvojac Decker&Kutić udahnuo jednu novu i pomalo neočekivanu vizualnu energiju u Alduk kolekciju "Noir" za proljeće i ljeto 2019. godine.

alduk proljece 2019

"Noir je tamom i pomalo mistikom okupana nova kampanja kojom predstavljamo jednu svježu viziju Alduk dizajna u novoj sezoni. Jednostavnošću fotografske kulise stavljamo naglasak na sam dizajn koji svake sezone evoluira u skladu s potrebama naših klijentica i kreativnim željama mene kao glavnog dizajnera. Tajnovita, senzualna i privlačna - epiteti su to koje vežem uz novu kolekciju i kampanju" izjavio je Ivan povodom predstavljanja nove kampanje.

alduk proljece 2019

Kolekcija je to od 45 modela, - temeljena na crnoj i krem kao baznim tonovima, ali obiluje i tonovima žute, roze, plave, sive i crvene. Pojedini modeli su unikatni i na tragu visoke mode. Make-up je djelo izvrsne Simone Antonović, a Mijo Majhen je osmislio čak tri stajlinga kose.

alduk proljece 2019

Nova Alduk kolekcija, nagovještena putem ove zavodljive kampanje s modelom Suzanom Horvat u glavnoj ulozi, je već neko vrijeme dostupna u dizajnerovom showroomu gdje su reakcije klijentica izvrsne, a uskoro ćemo ju imati prilike pomnije istražiti putem pripadajućeg lookbooka i na službenoj stranici brenda alduk.hr. Ovaj dizajner njeguje individualan pristup svakoj klijentici, stoga se za obilazak i probu potrebno naručiti na službene kontakte, ali samo tako ste sigurni da vas u isprobavanju i kupnji ovih posebnih haljina neće baš nitko smetati.

alduk proljece 2019

alduk proljece 2019

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.