Poznati modni dizajner Ivan Alduk odlučio je kampanjom predstaviti novu kolekciju „Game Changer". Radi se o kolekciji za aktualnu sezonu, jesen-zima 2013/2014, koja sadržava 25 modela. Ova kolekcija ima klasičan Aldukov potpis, ali sa nekim potpuno novim elementima. Po prvi puta možemo uz poznatu Aldukovu eleganciju vidjeti i do sada skrivenu sportsku stranu dizajnerove estetike

ivan alduk, game changer

Novu Aldukovu kampanju potpisuje vrhunski modni fotograf Šime Eškinja koji je Aldukovoj sportskoj eleganciji dao svoj specifični potpis.

Svi modeli u kolekcijama izrađivani su od lamea, viskoze, pamuka i tila, a boje koje prevladavaju kolekcijom su krem, boja mesa, neizostavna crna, sivo-srebrna, petrolej plava i bež. Novost su mrežasti materijali koji grafički oblikuju siluetu kao i crni bondage detalji po haljinama koji su ručno aplicirani i pleteni. Kolekcija započinje suknjama, majicama i jaknama koje su dosta slojevito kombinirane, a završava elegantnim večernjim haljinama.

Inspiraciju za ove modele Alduk je pronašao u 90-tima, sportu i sportskim uniformama što se u samoj kolekciji očituje na silueti, komfornosti modela, a pogotovo oversized majica, ali ipak zadržava klasični Aldukov potpis na ženstvenim, uskim i raskošnim haljinama.

ivan alduk, game changer

ivan alduk, game changer

„Naziv kolekcije je „Game Changer" jer ovom kolekcijom želim predstaviti prekretnicu u svojoj prezentaciji kolekcija koja je fokusirana na modnu fotografiju kao posebno sredstvo izražavanja. Bio mi je veliki gušt raditi sa Šimom i stvoriti ovako jednu lijepu modnu priču. Kolekcija je malo drugačija od mojih prijašnjih, ima dosta sportskih elemenata u njoj, ali sam opet uspio zadržati svoj prepoznatljivi ženstveni potpis" , kaže Ivan Alduk povodom predstavljanja nove kampanje.

ivan alduk, game changer

ivan alduk, game changer

Za zaštitna lica Ivan je odabrao Lunu Valas i Tenu Majetić, poznate modele iz Talia models, šminku potpisuje Mihaela Dodić za Illamasqua Hrvatska, frizuru Ivona Palić za Salon F, a kao kulisa je izvrsno poslužila sportska dvorana zagrebačke škole primijenjenih umjetnosti.

Ivan Alduk poznati je hrvatski modni dizajner koji svojim provokativnim izražavanjem i visokom estetikom intrigira medije i javnost. Svoju prvu reviju održao je u studenom 2007. godine na Fashion Incubatoru u Osijeku. U ovih šest godina stvorio je predivne kolekcije, izazvao veliku pažnju medija svojim predimenzioniranim haljinama i jakim, svježim stavom, napravio dvije kolekcije za jedan poznati hrvatski high street brand, a prošle godine je i diplomirao na Tekstilno-tehnološkom fakultetu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.