U novoj, sanjivoj IZIPIZI Daydream kolekciji pronaći ćete naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj koje će vas na najljepši način odvesti u zemlju snova

izipizi daydream kolekcija

Sanjarenje, fenomen poznat i pod sintagmom "tok svijesti" trenutak je u kojem se odvajamo od trenutnih, vanjskih zadataka i dopustimo pažnji da skrene u osobniji, unutarnji smjer. Ovaj fenomen je čest u svakodnevnom životu ljudi, što pokazuje studija u kojoj su ispitanici u prosjeku čak 47% svog budnog vremena potrošili na sanjarenje. I baš kao u snu, nova IZIPIZI Daydream kolekcija proljeće-ljeto 2023. vodi vas u svijet u kojem vlada mašta. Svjetlost i boja dobivaju jednu sasvim novu dimenziju, onu između sna i jave.

izipizi daydream kolekcija

Nova kolekcija Daydream predstavljena je u zagrebačkoj galeriji Šira, prvoj galeriji Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, a prisustvovali su brojni poklonici ovog kultnog francuskog brenda poput Jelene Veljače, Ive Šarić, Domenice Žuvele, Mare Bratoš, Mije Matić, Ivane Pirizović, Lidije Lešić i brojnih drugih.

izipizi daydream kolekcija

IZIPIZI Daydream kolekcija proljeće-ljeto 2023. donosi nam 5 novih boja: fluidna prozirnost i gradijentne leće modela Quiet Green koje prelaze iz intenzivno zelene u pastelno zelenu, doprinose osjećaju nekad živahnog, a nekad mirnog prirodnog svijeta u kojem bismo rado ostali sanjati. Model Violet Dawn u nježnoj boji jorgovana stvara duboko umirujući osjećaj. Gradijentne leće prelaze iz tamnoljubičaste u suptilno ljubičastu, a sjajni završetak okvira doprinosi atmosferi iz snova. 

izipizi daydream kolekcija

Duboka, voštana i obavijajuća tekstura Glossy Ivory okvira bestežinskom se gustoćom svjetla i oblaka “poigrava” našim umom efektima ogledala i sjajnim završnim obradama. Leće modela Glossy Ivory prelaze iz toplo smeđe u sunčano žutu.

izipizi daydream kolekcija

Izbliza je zaista nemoguće razaznati krase li model Glossy Ivory vedro plavo nebo ili mekani, pamučni oblaci, gradijentne leće prenose nas iz duboko plave u azurnu boju, a bogata, začinjena i živahna Spicy Clove nijansa podsjetnik je da i imaginarno treba nešto nesvakidašnje. Malo začina nikada nije na odmet. To je, uostalom, karakter, zar ne? 

izipizi daydream kolekcija

Pustite mašti da zavlada i vidite kamo će vas odvesti. Otvorite oči. San počinje uz IZIPIZI Daydream kolekciju. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.