Ono što odijevamo neverbalna je izjava o tome tko smo. Pritom ne mislimo da odijelo čini čovjeka, ali ono što zovemo stilom, važan je dio naše osobnosti. Ipak, poneka nam je potrebna mala pomoć i tu na scenu stupa poznata stilistica Ivana Pavić - donedavno edukacijskim radionicama i stilističkim savjetovanjima, a sada i novom uslugom - Virtual Closet - koja nudi kreiranje kombinacija od postojećih komada u vašem ormaru

ivana pavic modna stilistica

Moda je svakako igra, ali isto tako činjenica je da se na modnom igralištu neki od nas snalaze bolje pa savršeno znaju što im najbolje pristaje i kako kroz odjevne predmete izraziti svoju individualnost. Nekima je ipak potrebna mala asistencija, pa u nemogućnosti da si priušte osobnog modnog stilista, često u kupovinu odjeće vode prijateljice ili partnere, ne bi li im u moru solucija pomogli izabrati optimalnu.

Poznata modna stilistica Ivana Pavić odlučila je svojim inovativnim pristupom osvježiti ponudu u stilističkom spektru djelatnosti i kao prva u Hrvatskoj svojim jedinstvenim uslugama učiniti stilističke savjete što pristupačnijima svima koji za time imaju potrebe.

ivana pavic modna stilistica

Kroz uslugu online stilističkog savjetovanja Virtual Stylist razbila je stigmu kako su modni stilisti rezervirani samo za povlaštene i ponudila uslugu koja pred vas servira gotove modne kombinacije s direktnim linkovima za kupnju. Kao veliki zagovaratelj pametne kupnje i održivosti u modi, Ivana svojim korisnicima nudi online uslugu Virtual Closet - kreiranje kombinacija od postojećih komada u njihovom ormaru. Potrebno je samo fotografirati svoje odjevne komade, a ona će od ponuđenih komada iskombinirati varijante za različite prigode. Tako vizualizirane kombinacije možete spremiti u telefon ili pak isprintati na vidljivo mjesto kako bi svakodnevno odijevanje postalo još jednostavnije i lakše.

Osim virtualnog savjetovanja, Ivana nastavlja i s edukacijskim radionicama odijevanja za žene Stilska Jednadžba na novoj lokaciji i uz brojne novosti.

ivana pavic modna stilistica

"Veseli me svojim dragim damama ponuditi cjelovito stilističko iskustvo pa će uz savjete kako izabrati i kombinirati odjeću, u suradnji s renomiranim brendom Estée Lauder, dobiti beauty i make up savjete te se informirati oko idealnih make up proizvoda namijenjenih baš njihovu tipu kože. Uz savjete profesionalaca iz prve ruke dobit će tips & tricks kako uvijek izgledati svježe i dotjerano. Kako je i parfem dio nečijeg stilskog potpisa, u sklopu radionice održat će se i kratka parfemska prezentacija na kojoj će se moći isprobati Jo Malone mirisi", ističe Ivana.

Kao pobornica održivosti u modi, Ivana uvijek naglašava kako je najvažnije formirati dobru, takozvanu kapsulnu bazu odjevnih predmeta koja se sastoji od osnovnih, ali kvalitetnih i bezvremenskih komada pa je u tom smislu istaknula i suradnju s brendovima IZAKOVA i Lunilou. Naime, sudionice će moći isprobati kapsulnu kolekciju koju je stilistica odabrala za njih koristeći upravo komade tih dvaju sestrinskih brendova.

ivana pavic modna stilistica

"Volim surađivati s brendovima s kojima dijelim stavove i vrijednosti tako da sam presretna zbog ove suradnje. Smatram da je danas, više nego ikada važno ponuditi pristupačnu alternativu takozvanoj brzoj modi. Na radionicama uvijek naglašavam koliko je važno znati što želimo i oduprijeti se impulzivnoj kupnji kojoj su mnogi skloni. Na sljedećoj radionici svakako ćemo se pozabaviti tim fenomenom, ali i dobiti odgovore na mnoga pitanja - primjerice, kako kombinirati boje, kako uskladiti obuću s donjim odjevnim dijelovima, kako savršeno uskladiti proporcije, koji krojevi i materijali najbolje laskaju vašoj figuri..." govori nam stilistica.

ivana pavic modna stilistica

Upravo personalizirani pristup, mnoštvo praktičnih, konkretnih i vizualno jasnih primjera u opuštenoj atmosferi, uz fine zalogaje i kapljicu, ono je zbog čega se za Ivaninu stilističku radionicu uvijek traži mjesto više.

Sljedeća radionica održat će se 16. ožujka u Zagrebu, u jedinstvenom prostoru Kupola 32 u Petrovoj ulici, a sve informacije o programu radionice kao i prijave na istu pronađite na linku.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.