... i to iz najnovije kolekcije za jesen/zimu 2010-2011. Za njima luduju najslavniji svjetski celebrityji i obožavaju ih strastveni fashionisti. Ray-Ban Rare Prints kolekcija donosi nove, unikatne uzorke na kultnim Wayfarericama. Uz njih, vaša će nova modna sezona dobiti poseban štih!

ray ban rare prints, comics linija, kolekcija jesn/zima 2010-2011

Tri sretne čitateljice koje od Luxottica Grupe i Femine.hr dobivaju sunčane naočale Ray-Ban Rare Prints iz Comics linije (boje fuksije izvana i s maštovitim stripovskim ilustracijama na unutrašnjoj strani), iz najnovije kolekcije jesen/zima 2010-2011, su:

MARINA KRUNIć, MANDIćEVAC

IVANA ŠIMIć, ZAGREB

INGRID TRAUB, RIJEKA

Minula kolekcija proljeće/ljeto 2010. predstavila je Wayfarer Ray-Ban model sunčanih naočala, jedan od Ray-Banovih najikonskijih modela, s unutarnjim dijelom naočala dekoriranim unikatnim uzorcima koji uključuju mapu njujorške podzemne željeznice, cvjetni motiv kao i prugasti motiv u nekoliko cool i provokativnih kombinacija boja. Nova kolekcija za jesen/zimu 2010-2011. donosi još inovativnih tema koje pretvaraju Wayfarerice u pravog trendsettera među naočalama - savršeni stil za one koji vole pratiti modu bez da gube na osobnosti.

ray ban rare prints, kolekcija jesen/zima 2010-2011

Ponovno se pojavljuju motivi karte podzemne željeznice te prugice, ali ovaj puta s vanjske strane naočala. Dvije ključne teme u ovoj posebnoj Ray-Ban Rare Prints seriji naočala su „Comics" i „Button Pins", a obje su povezane s trendovima u pop kulturi, filmovima i oglašavanju. „Comics" linija, u raznim verzijama svijetlih boja, donosi crno-bijele likove retro inspiracije, a „Button Pins" otisak znački u vibrirajućim bojama i maštovitim dizajnima.

eva herzigova i sienna miller s ray ban wayfarer naočalama

Eva Herzigova ne skida s očiju svoje omiljene ružičaste Wayfarerice, dok strastvena pratiteljica modnih trendova Sienna Miller bira crvenu nijansu.

katy perry i lindsay lohan s ray ban wayfarer naočalama

Klasičan crni model Ray-Ban Wayfarerica nose Katy Perry i Lindsay Lohan.


Cijena: 1.120 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.