U svojoj novoj svadbenoj kolekciji poznata dizajnerica obuhvatila je sve: od romantične čipke, nježno ružičastih tonova do vjenčanica A-kroja koje mladenke najčešće biraju

 haddad vjencanice

Nova kolekcija pod nazivom “Vjerujete li u vile?” prepuna je prekrasnih kreacija koje će vas zasigurno inspirirati u potrazi za svojom savršenom vjenčanicom. Ostavši pri svom prepoznatljivom stilu, Sandrine vjenčanice iz nove kolekcije su romantične, nježne i ženstvene, a krojevi jednostavni i izrazito elegantni. Krojevi koji pristaju svim mladenkama te utjelovljuju sve ono što je ženstveno i lijepo. 

haddad vjencanice

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad jednostavno je savršena za sve mladenke koje žele lepršavu, romantičnu i jednostavnu vjenčanicu u kojoj mogu cijelu noć plesati. Jednostavne linije i neopterećujući krojevi učinit će da se svaka od njih u ovim haljinama osjeća slobodno i nesputano, baš poput pravih šumskih vila.

haddad vjencanice

Neodoljivi cvjetni detalji, mašne i vrpce daju kolekciji prepoznatljiv Sandrin potpis. Uz vjenčanice, tu su modni dodaci kao što su cvjetni vjenčići i biserne ukosnice koji su usklađeni sa svakom vjenčanicom iz kolekcije.

haddad vjencanice

Više informacija o kolekciji možete pronaći na www.sandra-haddad.com. Kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru ovih neodoljivih vjenčanica, dovoljno je rezervirati termin za isprobavanje, a sama dizajnerica svojim će vam savjetima pomoći u odabiru jer, kako kaže, i odabir vjenčanice jedna je predivna uspomena.

haddad vjencanice

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.