Inspirirana duhom 70-ih i ležernošću glazbenih umjetnika, najnovija H&M Studio kolekcija donosi modni pomak prema jednostavnosti i udobnosti. Označite u kalendarima 12. ožujka i pripremite se za ekskluzivno online lansiranje na hm.com

Hm studio kolekcija 2024

Moderne siluete na tragu su opuštenih stilova 1970-ih , što je rezultiralo kolekcijom S/S24 H&M Studio koja se ističe jednostavnim stilom. Potkrijepljena modnim pomakom prema pragmatičnoj odjeći, kolekcija upućuje na ležernu lakoću glazbenih umjetnika. Kolekcija H&M Studio S/S24 bit će dostupna na hm.com od 12.ožujka 2024.

Hm studio kolekcija 2024

"Moda je u praktičnom raspoloženju za proljeće, fokusirana na arhetipove garderobe – oštar kaput, pouzdane traperice, laskavu haljinu – koji odaju tiho samopouzdanje. Htjeli smo uhvatiti taj nenametljivi osjećaj s prekrasno krojenim suvremenim komadima koji usprkos tome potiču želju, lako se prenoseći iz dana u noć i iz sezone u sezonu", kaže Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica i voditeljica dizajna ženske odjeće u H&M-u.

Hm studio kolekcija 2024

Blijedoplavi kožni kaput odaje jednostavnu sofisticiranost uz opušteni kroj, uključujući sako oštrih ramena. Pripijeni i lepršavi traper odiše ležernim sjajem zajedno sa salonkama prošaranim kamenčićima.

Hm studio kolekcija 2024

Kako pada noć, mini haljina s printom zmijske kože daje suptilnu retro notu uz laskavu goruću narančastu maksi haljinu. Modni dodaci obuhvaćaju glatke kožne čizme do koljena, kožne mule s niskom potpeticom i odvažan nakit od kamenčića.

Hm studio kolekcija 2024

Prepoznatljiva podstavljena torba H&M Studio, stalni favorit kroz godišnja doba u različitim bojama i veličinama, vraća se u smanjenoj varijanti s otiskom zmijske kože. Kolekcija naglašava visokokvalitetne materijale, s nizom održivijih i konvencionalnijih materijala.

Hm studio kolekcija 2024

Izdvajamo kožu bez kroma, vrhunsku vunu, organski pamuk i Infinna, celulozno vlakno napravljeno od tekstila koji se koristi nakon upotrebe. S talijanskim modelom Vittoria Ceretti u glavnoj ulozi, kampanju S/S24 fotografira Dan Jackson.

Hm studio kolekcija 2024

"Ove sezone dizajnerski tim je imao na umu kreativce slobodnog duha, u pokretu i spremne na avanturu. Osvrćući se na pravila odijevanja iz 1970-ih i prožimajući ih suvremenom hladnoćom, željeli smo kolekciji dati vrlo sofisticiran dojam, s herojskim predmetima poput kožnog kaputa ili fantastičnog para čizama do koljena koje možete nositi u mnogo različitih kombinacija", kaže Linda Wikell, dizajnerica koncepta u H&M studiju.

Hm studio kolekcija 2024

H&M STUDIO 

Pokrenuta 2013. godine i razvijena od strane internog dizajnerskog tima u ateljeu u Stockholmu, H&M Studio limitirane kolekcije predstavljaju se nekoliko puta godišnje.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.