Kao i dosadašnje vilinske, i ova kampanja dizajnerice Sandre Haddad pod nazivom "Vjerujete li u vile?" sanjiva je i romantična bajka koja donosi kolekciju vjenčanica u koje se lako zaljubiti na prvi pogled

 haddad vjencanice

Kreirane za vječne romantičarke, lepršave i lagane vjenčanice Sandre Haddad naglasit će prirodnu jednostavnost svake mladenke. Izrađene od najfinije čipke, prozračnog tila i delikatne svile, ove vilinske vjenčanice naglašavaju gracioznost onih koje ih nose. Modeli A kroja s korzetom kao gornjim dijelom naglasit će struk, podignuti grudi i otkriti ramena. Osobita pažnja posvećena je prepoznatljivim cvjetnim detaljima ručno apliciranima na vjenčanice.

haddad vjencanice

Uz tradicionalno bijelu, proljeće 2020. godine donosi nježnu paletu pastelnih nijansi u kojima posebno mjesto zauzimaju boja šampanjca kao i sve popularnija boja pudera. Silueta je ženstvena, a kolekciju odlikuje snažan osjećaj nesputanosti, lakoće i prozračnosti.

haddad vjencanice

Sama dizajnerica o kolekciji kaže kako je romantična, sanjiva, čarobna, vilinska, nježna i bajkovita. Posebno je ponosna na udobnost haljina te naglašava kako će u svim modelima mladenke moći nesputano plesati cijelu večer.

haddad vjencanice

Kako biste imali vremena uživati u odabiru ovih neodoljivih vjenčanica, dovoljno je unaprijed rezervirati termin za isprobavanje, a dizajnerica će vam svojim savjetima svaki put pomoći da odaberete onu koja savršeno odgovara ne samo vašoj silueti već i osobnosti, tipu i mjestu vjenčanja. Ipak dizajnerica kaže kako je pri odabiru vjenčanice najvažnije da vas već sama pomisao na nju čini sretnom.

haddad vjencanice

Za više informacija o Sandrinoj novoj kolekciji, posjetite službenu web, Facebook i Instagram stranicu.

haddad vjencanice

haddad vjencanice

haddad vjencanice

haddad vjencanice

haddad vjencanice

haddad vjencanice

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.