Liu Jo kolekcija jakni za predstojeću proljetnu sezonu donosi mladenački duh i prodoran stil te je ujedno moderna, ali i izrazito stilizirana. Ove sezone, Liu Jo, odgovara na gotovo sve trendove koje proljeće donosi i predstavlja balans između jednostavnosti i sofisticiranosti

proljetne jakne 2017 liu jo

U kolekciju su se skrile prave proljetne boje poput žute, roze te uvijek aktualnih nijansi bijele. Okomite prugice igraju veliku ulogu u izdužavanju figure, a dolaze u crno-bijeloj kombinaciji koja je lako nosiva u gotovo svim dnevim prilikama. Trend ove sezone svakako su duži prsluci, a Liu Jo bira sofisticiranu i uvijek elegantnu crnu boju, a za opušteni casual look izaberite jakne u bijeloj ili ljubičastoj boji sa zatvaračem, a možete ih kombinirati za bilo kakvu 'sportsku priču'.

proljetne jakne 2017 liu jo

proljetne jakne 2017 liu jo

Mogli biste pomisliti kako je spoj 'strogog army' stila i floralnih elemenata gotovo nemoguć, ali ne i za Liu Jo koji donosi neodoljivu varijantu military jakne ukrašene floralnim dezenom. Za neprikrivenu eleganciju tu su baloneri koji ističu liniju tijela te su ujedno i bezvremenski komad kojeg jednostavno morate imati.

proljetne jakne 2017 liu jo

Cijene: između 1.360 i 2.210 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.