Proljetna kolekcija švedskog high street brenda H&M donosi svježinu u tople ljetne dane! Graciozne, ali moderne, ženstvene, fluidne siluete kolekcije, stilovi heklanja i meke, svilenkaste teksture potiču korisnika na sanjarenje

hm proljece ljeto 2022

H&M-ova proljetna kolekcija SS22 predstavlja proljetne must-have komade od održivih materijala. U cijeloj kolekciji prikazana je jednostavna ljepota, sa svilom, detaljima čipke koji naglašavaju romantičnu kolekciju. Oblici parangala i detalji na rukavima također doprinose cjelokupnoj poetskoj estetici. Nježni tonovi sive i svijetlobež boje svježi su, dok oker-narančasta i zelena ukorijenjuju prirodne tonove.

hm proljece ljeto 2022

"Proljetna kolekcija SS22 donosi osjećaj sentimentalnosti u vaš ormar. Uz nježne siluete i ultra taktilne stilove heklanja, ova kolekcija ima očaravajući duh za koji se nadamo da će ga naši kupci voljeti jednako kao i mi", kaže Eliana Masgalos, dizajnerica u H&M-u.

hm proljece ljeto 2022

Kolekcija je izrađena od održivih materijala, što promiče H&M-ovu težnju da do 2030. koristi samo 100% reciklirane ili druge materijale iz održivog izvora.

hm proljece ljeto 2022

Ključni komadi uključuju narančasti heklani top od 100% recikliranog poliestera, narančastu heklanu haljinu od 100% recikliranog pamuka i meko sivu haljinu A kroja s detaljima na rukavima, izrađenu od 80% EcoVero i 13% recikliranog poliestera. Svi odjevni predmeti izrađeni su od održivijih materijala, uključujući održivu viskozu (ECOVERO), reciklirani poliester, reciklirani poliamid i organski pamuk.

hm proljece ljeto 2022

Kolekcija je dostupna u trgovinama i online od 14. travnja 2022.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.