Minimalizam i estetski pročišćeni dizajn glavne su odlike novih 'special edition' moda.hr X bi.bi ogrlica koje na tržište stižu ovog prosinca s porukama koje će osvojiti vaše srce i izmamiti osmijeh na lice. Poruke su otisnute na pločice od pleksiglasa, a dolaze u dvije varijante. Sive pločice sofisticirana su i decentnija verzija koju će primijetiti dobro izvježbano oko, dok su pločice 'ogledalca' atraktivne i privlačne te ne mogu proći nezapaženo. U njima ćete na brzinu i neprimjetno moći provjeriti i svoj makeup!

moda.hr i bibi nakit

Portal moda.hr & bi.bi predstavljaju 'special edition' kolekciju ogrlica kojima nećete moći odoljeti. Odaberite svoje omiljene citate i nosite ih uza sve zimske modne kombinacije ili ih poklonite najmilijima za blagdane...

''I don't do fashion. I AM fashion''

''You're never fully dressed without a smile''

''Woman who wear black lead colorful lives''

''Happy girls are the prettiest''

''Style is a simple way of saying complicated things''

moda.hr i bibi nakit

Također možete birati i između dviju dužina ogrlica, a dodate li tome i pet pažljivo odabranih poruka, izbor zaista neće biti lak. Važno je istaknuti i kako su sve ogrlice proizvedene u Hrvatskoj, od jednako kvalitetnih i pažljivo odabranih materijala kao i sav bi.bi nakit.

''Svidjela nam se ideja special edition mini kolekcije ogrlica, a suradnja s prvim hrvatskim modnim portalom www.moda.hr ostvarila se posve prirodno s obzirom na to da moda.hr oduvijek podržava rad hrvatskih dizajnera. Nadamo se kako će produkt naše suradnje naći svoj put do svih posebnih žena... Možda i kao poklon za nadolazeće blagdane'.', otkrivaju dizajnerice branda bi.bi, Saša Maksimiljanović i Gorana Gulišija, koje su osobito zadovoljne činjenicom kako u ovoj suradnji nisu morale odstupiti od kvalitete koju osiguravaju kroz svoj vlastiti proizvod.

''Otkako postoji, moda.hr prati i podupire rad hrvatskih dizajnera, no ovo je prvi put da smo ušli u suradnju s dizajnerima na jednom pravom modnom proizvodu. bi.bi ogrlice osvojile su u kratko vrijeme brojne ljubiteljice nakita, pa im nismo odoljele ni mi u redakciji. Ideja da pronađemo rečenice koje ćemo nositi svaki dan bila je veliki izazov. Nadam se da smo mu se pokazale dorasle.'', izjavila je urednica portala moda.hr, Lucija Biondić.

moda.hr i bibi nakit

Ogrlice moda.hr X bi.bi nalaze se u prodaji u MAKS studiju (Zagreb, Teslina 9), Habiter Chic-u (Zagreb, Ruđera Boškovića 6), Arteriji (Split, Kružićeva 6), te na zagrebačkom Fuliranju. Mogu se naručiti i na kućnu adresu putem portala www.moda.hr, te putem Facebook stranica moda.hr, bi.bi, MAKS studio, Arterija, te Habiter Chic.

Fotografije ogrlica: Karmen Poznić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.