Daniel Wellington satovi danas su postali obavezni modni trend. Jednostavni, lagani i tanki satovi prepoznatljivi su po svojem minimalističkom, ali vrlo dojmljivom dizajnu. No, iza ovog branda, skriva se zanimljiva priča

dw_satovi_cijela

Filip Tysander, osnivač brenda Daniel Wellington, na jednom putovanju upoznao je zanimljivog gospodina iz Britanije. Dojmio ga se jer je istovremeno bio gospodin, ali opušten i nepretenciozan. Gospodin je imao besprijekoran stil i na ruci je nosio sat s platnenim remenom. Ne morate puno razmišljati kako se zvao – Daniel Wellington.

dw_satovi_cijela1

Između njih dvoje rodilo se veliko prijateljstvo koje je rezultiralo pokretanjem vlastite linije satova inspirirane velikim životnim pričama, ali i bezvremenskim stilom. Danas je "preppy" trend ili šminkerski trend, koji obuhvaća fine košulje, kardigane, suknjice i muške hlače, veći nego ikada prije. No, osjećala se praznina u tom trendu koju su upotpunili Daniel Wellington satovi.

dw_satovi_cijela2

Dizajnirani su vrlo jednostavno, sa što manje detalja i bez kiča. Cilj je bio stvoriti minimalističku eleganciju koja pristaje na svakoj ruci i koja izgleda dobro uz sve boje i uzorke. Simbol DW satova su definitivno NATO pruge koje potječu iz britanske mornarice. U mornarici su ronioci, preko ronilačkih odijela, nosili najlonske trake koje su bile inspiracija Filipu Tysanderu. Tako su nastale NATO trake na Daniel Wellington satovima koje simboliziraju snažnu vezu s britanskim otocima. Satovi su prikladni za bilo koju prigodu. Idete li na elegantnu večeru, šetnju u prirodu ili na plažu, Daniel Wellington sat će biti savršen modni dodatak.

Satove Daniel Wellington možete naći u trgovinama Krona u Zagrebu, u Garden Mallu, West Gateu i City Centeru One West te u Zadru Supernova, u Osijeku Portanova i u Splitu City Center One. Cijena: od 760,00 – 1370,00 kn. 

dw_satovi_cijela3

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.