Jesen je pomalo tmurno godišnje doba jer cvijeće vene, listovi padaju s drveća i većinom je oblačno i kišovito. No, to ne znači da bismo i mi trebali biti „uvenuli" i tmurni. Ove jeseni, Essence nam donosi mnogo kozmetičkih noviteta u veselim i šarenim oblicima, bojama i nijansama

essence_noviteti_cijela

Essence nas stalno oduševljava novim kolekcijama kojima jednostavno ne možemo odoljeti. Šarenilo boja, veseli oblici i mnoštvo nijansi pomno osmišljeni za svaku djevojku i ženu. Ove jeseni, izgledajte veselo i puni energije s novom Essencovom kolekcijom.

Nova sjenila donose nam mnogo boja i nijansi za svako raspoloženje. Osim šarenih, tu su i jesenski smeđi tonovi za malo ozbiljniji look.

essence_noviteti_cijela1

essence_noviteti_cijela2

Za prekrasne oči, osim sjenila, dolaze nam i maskare za duge i guste trepavice. Važno nam je i imati lijepu kožu lica s prekrivenim nesavršenostima stoga su tu i novi puderi i korektori u više nijansa za svaki ton kože. 

essence_noviteti_cijela3

essence_noviteti_cijela4

Njegovane i prekrasne usne želi svaka žena, a Essence to zna. Stoga nam dolazi pregršt proizvoda za ljepotu usana. Od balzama do sjajila i ruževa u šarenim bojama i nijansama. Naravno, u jesenskoj kolekciji se nalaze i neizostavni lakovi za nokte. Priuštite si savršenu manikuru s Essence novima lakovima.

essence_noviteti_cijela5

essence_noviteti_cijela6

essence_noviteti_cijela7

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.