Vichy u mjesecu ožujku u ljekarnama predstavlja novo razdoblje: bez bora i umorne kože bez sjaja– eru idealne kože bez nedostataka. Nova Vichy njega za lice – Idealia - njega je s klinički dokazanom učinkovitošću! Nakon mjesec dana promjenu možemo napipati, diviti joj se i osjetiti je: površina kože postaje ujednačenija, pigimentna i kapilarna homogenost se popravlja, a bore su smanjene

vichy idealia 

Kombucha - aktivna tvar koja kožu čini idealnom

Kombucha, aktivna tvar, dobivena biotehnološkim postupkom, objedinjuje jedinstvenu kombinaciju referentnih aktivnih sastojaka, što ih nije moguće proizvesti u kemijskom laboratoriju i obnavlja kožu sloj po sloj, stanicu po stanicu, vraćajući joj zdravlje.

Kombucha, multiaktivni čajni koncentrat, već je stoljećima poznat u farmakopeji zbog svojih terapeutskih, antioksidativnih i okrepljujućih svojstava. Dobiva se pomoću postupka biotehnološke fermentacije čaja, što jamči prirodnu koncentraciju aktivnih tvari u najčistijem obliku. Zato Kombucha zdrava aktivna tvar s tisućljetnom poviješću, nije uspješna samo u borbi protiv bora, nego je izuzetno učinkovita i u stvaranju idealne kože. Vichy je dokazao njeno jedinstveno djelovanje na sve pokazatelje idealne kože: glatku površinu kože, ujednačen ten i bore. Sloj po sloj kombucha djeluje duboko ispod površine kožei djeluje na pigimentnu i kapilarnu homogenost, mikrorelijef i bore, te na taj način koža na površini izgleda savršeno -  idealno.

Idealia je idealna za sve tipove kože – pa i najosjetljiviju – hipoalergena formula bez parabena, dermatološki testirana na osjetljivoj koži. Obogaćena termalnom vodom Vichy, koja umiruje, jača, obnavlja kožu.

Cijena: cca. 203,5 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.