Vodimo vas u ekskluzivno utočište za sve ljubitelje parfema, smješteno u srcu Zagreba, u prolazu Lovački rog, koje će vas osvojiti jedinstvenom ponudom niche brendova. Od Italije do Francuske, police krasi osam ekskluzivnih brendova svaki s jedinstvenom pričom i mirisom

diviniti parfumery

U Zagrebu u Ilica 14, u prolazu Lovački rog, otvorila se nova mirisna lokacija za sve ljubitelje parfema. Divinity parfumerija se ističe po ponudi niche brendova kojih nema u drugim parfumerijama u Hrvatskoj. U ugodnom i moderno-minimalističkom interijeru fokus je u potpunosti na parfemima.

divinity parfumery niche parfemi

"Željela sam stvoriti mjesto i atmosferu gdje će ljudima biti ugodno i gdje ćemo moći pričati o onome što volimo - o parfemima", govori Katarina Klobučar, vlasnica Divinity perfumery i dodaje kako su brendovi trenutno europski, iz Italije i Francuske, ali svakako planiraju širiti asortiman.

divinity parfumery niche parfemi

Prekrasna niche parfumerija u samom srcu Zagreba u ima osam brendova: Sora Dora, Room 1015, Teo Cabanel, Carthusia, L'Orchestre, Spiritum, Milano Fragranze i Profumo di Firenze.

divinity parfumery niche parfemi

"Po pozitivnim reakcijama kupaca, vidimo da smo izabrali tražene brendove te da ih veseli i privlači istraživanje novih mirisa", zaključuje vlasnica ove mirisne oaze. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.