Znate li da vaše lice može proizvesti više od tisuću jedinstvenih izraza koji u nekim situacijama mogu biti jači i od riječi? No, koliko god nas naše ekspresije činile unikatnim, a godine mudrijima, bore i sitne linije koje idu u korak s navedenim, nisu nam omiljene. Sada ih, zahvaljujući novom NIVEA Q10 serumu za ciljano popunjavanje bora, možete zaboraviti

darivanje nivea Q10 serum za ciljano popunjavanje bora

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju NIVEA Q10 serum za ciljano popunjavanje bora, koji potiče proizvodnju kolagena, su:

NATAšA KATALINIć, VIROVITICA

žELJANA POPOVIć, DUGO SELO

Upoznajte novu razinu anti-age djelovanja uz NIVEA Q10 serum koji potiče proizvodnju kolagena i bori se protiv bora iznutra prema van. U samo 2 tjedna sve vrste bora na čelu, području oko očiju i usana te nazolabijalne bore bit će vidljivo popunjene, dok nakon 4 tjedna čak 50 % bora i vidljivo smanjeno. 5 % aktivni kompleks s čistim Q10 i Bioxifill® peptidima direktno prodire u vašu kožu, potiče proizvodnju kolagena i bori se protiv bora iznutra prema van. 

darivanje nivea Q10 serum za ciljano popunjavanje bora

Za sjajan izgled kože s manje bora prvo na očišćeno lice nanesite svoju omiljenu Q10 dnevnu kremu, a potom novi NIVEA Q10 serum uz pomoć aplikatora ravnomjerno rasporedite prstima, pritom izbjegavajući dodir s očima. Također, serum možete nanijeti i na ostatak lica kako biste intenzivno hidratizirali i zagladili kožu. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.