Svako godišnje doba ima svoj, poseban miris. Čim krenu topliji dani, miris ljeta osjeća se u zraku. Ljeto je i vrijeme glazbenih festivala, vrijeme kada je svima omiljeni modni dodatak osmijeh, a pravilo o previše boja na odjeći ne vrijedi. Jednostavno je, volimo boje jer čine ljeto još zabavnijim

nivea deo

Bilo da se ludo provodimo na jednom od ljetnih festivala, roštiljamo s prijateljima ili uživamo na plaži uz koktele, jedno je sigurno, želimo biti svježi i mirisni. Koža ljeti zaslužuje odmor i dobar provod baš kao i vi, a idealni poklon za nju je novo limitirano izdanje za toplije dane NIVEA dezodoransa. Za sve ljubiteljice trendova ovo će ljeto biti još šarenije i mirisnije uz NIVEA Fabulous Flower i Splashy Lime dezodoranse. Neka se vaša koža opusti uz nove NIVEA dezodoransa čija će vas svježina pratiti 48 sati. Preostaje vam samo odlučiti koji od tri neodoljiva moderna mirisa povesti sa sobom na ovogodišnju ljetnu avanturu.

Uzbudljiva svježina limete osim vašeg koktela, može osvježiti i vas zahvaljujući limitiranom izdanju NIVEA Splashy Lime dezodoransa, dok je novi NIVEA Fabulous Flower dezodorans svojim nježnim cvjetnim mirisom idealan za toplije dane, a u razigranu ambalažu zaljubit ćete se na prvi pogled.

Cijena:

NIVEA Splashy Lime dezodorans 150 ml – ljetna trajno niska cijena 17,90 kn
NIVEA Fabulous Flower dezodorans 150 ml – ljetna trajno niska cijena 17,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.