Ljetni make-up važan je djevojkama i ženama, a svakako se razlikuje od zimskog make-up. Ljeto, sunce, more i šarenilo boja inspiracija su i za šminku. Upravo takva sjenila za oči možemo pronaći u MAC-ovoj novoj liniji „In Extra Dimension"

MAC_sjenilazaoci_cijela

U lipnju u MAC prodajno mjesto dolaze nova „In Extra Dimension” sjenila za oči. Sjenila su glatke teksture, dugotrajne intenzivne boje te prekrasna izgleda. „In Extra Dimension“ linija u ponudi sjenila pruža nam elegantne i ozbiljne boje za poslovne žene, ali i one šarenije boje za djevojke vedrijeg duha.

Kremasta, svilenkasta, gotovo tekuća formula, lako se nanosi i dobro definira. Osjećaj ugode traje cijeli dan jer su MAC-ova sjenila dugotrajna. Nove nijanse čine oči blistavim i prozračnima, ali mogu biti i snažno metalik. Šarenilo boja pruža izbor za svaku djevojku. „In Extra Dimension“ sjenila za oči neizostavan su sadržaj u torbicama trendi djevojaka i žena.

„In Extra Dimension“ sjenila za oči mogu se pronaći u zagrebačkom MAC dućanu, u Ilici 7, po maloprodajnoj cijeni od 152,90 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.