Zavirili smo u novu CATRICE paletu i otkrili koje će boje i proizvodi vladati jesenskim makeup lookovima. U skladu s motom It's not magic. it's makeup, kolekcija nudi sve što možete poželjeti, od živahnih boja do kvalitetnih sastojaka i postojanog završnog izgleda

catrice make up jesen zima 2023

Catrice asortiman za sezonu jesen/zima 2023. ne ostavlja ništa dodatno za poželjeti: ove sezone fokus je na proizvodima visokih performansi koji su zabavni za nošenje i odgovaraju svakom proračunu. Živahne boje, visokokvalitetni sastojci i dugotrajni završni izgledi stvaraju izgled koji slavi svaki trenutak života! U skladu s motom It's not magic. it's makeup, novi proizvodi za ljepotu su svestrani i bez napora stvaraju jedinstvene završetke. I unutarnje vrijednosti su također uvjerljive: od početka 2023. cijeli Catrice asortiman je 100% bez mikroplastike i sastoji se isključivo od veganskih sastojaka. Jedno je sigurno: novi proizvodi će se svidjeti ljubiteljicama ljepote. Šminka nikada nije bila tako inovativna, praktična i lijepa. Ovo su četiri trenda koja daju ton novoj sezoni.

catrice make up jesen zima 2023

The Energy of Joy

Šminka bi trebala biti zabavna i odražavati tko smo! Od ekstravagantnih izgleda očiju do šarenih ruževa za usne i sjajnih završetaka, jedinstveni izgledi omogućuju nam da se ponovno izmislimo i izrazimo svoju radost života! Trend Energy of Joy je kršenje pravila: Prošli su dani kozmetičkih izgleda koji odgovaraju svima. Slavimo raznolikost ljepote s proizvodima koji se ističu svojim živim bojama, iznenađujućim efektima i inovativnim teksturama!

catrice make up jesen zima 2023

Lazy is the new smart

Varati? Apsolutno! U industriji ljepote, Lazy is the new smart – drugim riječima, postignite najbolje rezultate uz minimalan trud! Zašto provoditi sate ispred ogledala kada u trenu možete izgledati besprijekorno? Lazy Perfection predstavlja proizvode koji su suprotnost kompliciranom: Jednostavni nazivi, očite prednosti te brza i jednostavna primjena! Dugotrajni, visokoučinkoviti proizvodi za izgled koji izgleda kao da ga je stvorio vizažist, ali zahtijeva malo truda. Kozmetički proizvodi osmišljeni da budu multifunkcionalni, individualni i dugotrajni.

catrice make up jesen zima 2023

Budget beauty

Izgledati sjajno je skupo? Ne! Posebno u ovim teškim vremenima, trend se kreće prema Budget Beauty. Fokus je na pametnoj potrošnji bez grižnje savjesti. Apsolutni must-have su višenamjenski i osnovni proizvodi s pravim omjerom cijene i učinka. Ali to ne znači da morate bez luksuznih formula i visoke učinkovitosti. Možemo si uštedjeti skupe kozmetičke tretmane: s novim proizvodima podizanje trepavica, oblikovanje obrva, manikura i njega lica mogu se obaviti kod kuće jednostavno i pristupačno – s nevjerojatnim rezultatima!

catrice make up jesen zima 2023

My skin is my castle

Intelektualci za kožu znaju: ništa nije bolje od nahranjene kože zdravog izgleda. To je kao ogledalo blagostanja i zdravlja – ako se osjećate dobro, tako i izgledate! Moto je My Skin is my Castle, a potpuno je bez spola jer njegovana koža svima stoji sjajno! S visoko učinkovitim sastojcima poput hijaluronske kiseline ili vitamina C, raskošne teksture i ugodnih mirisa, ne samo da možemo maziti kožu, već i rituale dobrog osjećaja uklopiti u svoju beauty rutinu. Za one male trenutke brige o sebi svaki dan.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.