Godišnji odmori su iza ugla i misli nam sve više lutaju na tirkizne plaže. Iako se duga masaža možda čini kao najbolje rješenje za oslobađanje nakupljenog stresa, postoje mnoge tehnike opuštanja koje možete prakticirati i u vašem domu – uz pomoć švedskog beauty tech brenda FOREO

foreo ljetna njega

Vježbanje na prvi pogled možda ne djeluje kao aktivnost koja će vas umiriti i relaksirati, ali trening uz neodoljivi FOREO BEAR svakako hoće. Ovaj must-have gadget će u samo 3 minute učvrstiti kožu vašeg lica i vrata i pobrinuti se da vaš ten zablista ovog ljeta. Njegova mikrostruja će kožu učiniti elastičnijom i čvršćom, dok će T-Sonic™ pulsacije opustiti točke napetosti mišića lica i zagladiti bore. BEAR ima 5 mikrostrujnih intenziteta, a zahvaljujući svom Anti-Shock sustavu, predstavlja najsigurniji mikrostrujni uređaj na svijetu.

foreo ljetna njega

Mikrostruja je siguran i bezbolan način za učvršćivanje kože, a dvije mikrostrujne sfere omogućuju istovremeno precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno. Ovaj jedinstveni uređaj sadrži Total Facial Knockout rutinu za masažu jagodica, čela, vrata, brade i čeljusti, unaprijed programiranu u FOREO For You aplikaciji.

foreo ljetna njega

Kako biste iz vašeg tretmana izvukli maksimum, BEAR koristite uz hidratantni SERUM SERUM SERUM, koji kombinira antioksidativnu moć skvalana i hidratantna svojstva hijaluronske kiseline. Lagan je, obnavljajući i hidratizirajući, a njegova formula s mikrokapsulama omogućuje dubinsku apsorpciju vrhunskih sastojaka te dugotrajan sjaj kože.

foreo ljetna njega

Mint nijansa je stvorena za ljeto, a brzi tretmani, koji će vam u nekoliko minuta osigurati neinvazivni lifting lica, BEAR čine savršenim beauty gadgetom za neodoljivu kožu i blistav ten.

FOREO BEAR je dostupan kod službenih partnera: Douglas, Martimex, Sancta Domenica i Rox Beauty.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.