Suha i osjetljiva koža fiziološki je i psihološki problem, ne samo zbog njenog izgleda, nego i zbog osjeta iritacije. Žene doživljaj svoje suhe kože opisuju kao nošenje krute maske, koja im ponekad onemogućava smijanje, osmjehivanje ili korištenje šminke u željenoj mjeri. Zato se na određeni način osjećaju kao zatočenice u vlastitoj koži, što utječe i na kvalitetu njihovog svakodnevnog života

la roche posay nutritic intense

La Roche Posay novom linijom proizvoda Nutritic Intense osigurava bolji život osobama sa suhom i osjetljivom kožom. Njega djeluje ne samo na vidljive simptome suhe i osjetljive kože, već također izuzetna tehnologija MP lipida i inovativna tekstura, otklanjaju bolni osjećaj iritacije, karakterističan za suhu i osjetljivu kožu.

La Roche-Posay predstavlja inovaciju u pakiranju: NUTRITIC INTENSE RICHE u staklenci, jedinstvena formula i jedinstveno pakiranje. S pažljivo izrađenom formulom koja minimalizira rizik od zaraze zbog kontakta zraka s prstima, laboratoriji La Roche-Posay po prvi puta, bez povećavanja razine konzervansa uspješno dolaze do rješenja - minimalistička formula savršeno prilagođena staklenci koja predstavlja najveću učinkovitost uz najmanji mogući broj sastojaka, bez dodatnih konzervansa.

NUTRITIC INTENSE odlikuje bogata i izuzetno hranjiva tekstura: istovremeno je kompaktna i topiva u kontaktu s kožom. Na dodir je slična balzamu; bogata, ali i vrlo prozračna. Čudesno kremasta, a istovremeno na koži ne ostavlja osjećaj masnoće. Balzam se delikatno stapa s kožom, pretvarajući se u osvježavajuću teksturu, koja se trenutno upije u kožu, stvarajući osjećaj ugode i nemasni film, kao stvoren za svakodnevni život.

Proizvod Nutritic Intense na raspolaganju je u dvije varijante:

NUTRITIC INTENSE RICHE za vrlo suhu kožu u staklenci, cijena: 163,50 kn
NUTRITIC INTENSE za suhu do vrlo suhu kožu u tubi, cijena: 132,00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.