Viva la Vita novi je Avonov parfem koji vam donosi dašak talijanskog šarma. Elegantna bočica čuva divnu mirisnu notu orijentalnog, južnog drveća: toplinu sandalovine, kašmira i vanilije. Savršen je za energičnu ženu koja živi život punim plućima, obožava kavu s prijateljicama, duge razgovore, svaki životni trenutak. Uvijek će rado pobjeći iz grada, osjetiti topli povjetarac u kosi, nasmijati se glasno

avon viva la vita

Pet čitateljica koje na poklon dobivaju proljetni hit miris Avon Viva la Vita, su:

TATJANA ŠKROPETA, LABIN

DANIJELA MIKADI, KRIžEVCI

SANELA TOT, SLATINA

ROMANA BOžIć, RIJEKA

JANJA ILIć, ZAGREB

Zahvaljujući voćno-cvjetnoj mirisnoj noti mirisa dobit ćete energiju za cijeli dan pred sobom. Prvo osjetite gornje mirisne note: svjež, jak miris sočnih mandarina, oštre Pink Lady jabuke sa savršeno aromatičnim grejpfrutom. Bude vam se čula. Prepustite se maštanjima, jer ćete se za trenutak naći u sunčanom prekrasno uređenom vrtu na jugu Italije.

Pink Lady je jedinstvena sorta jabuka koja dolazi iz Australije. Često se naziva i kraljicom jabuka. 1973. godine, John E. L. Crips je ukrstio sortu Lady Williams sa sortom Zlatni delišes. Dobijena sorta jabuke ima iznenađujuću suptilnost i slast s malom primjesom kiselosti. Miris i ukus ove jabuke su izuzetno okrepljujući i osvježavajući, a njena boja je veličanstvena i suptilna. U kombinaciji s grejpfrutom i mandarinom, ove gornje note ispunit ćete optimizmom i energijom za cijeli dan!

Srednje mirisne note prisjetit će vas na početnu maštariju i omogućiti dugotrajnije uživanje u ljepotama mirisnog vrta po kojem šetate. Fantastična, bogata aroma mimoze, roza magnolije i ružinih latica natjerat će vas da nesvjesno posegnete za rosom s listova…

avon viva la vita

Mimoza cvjeta početkom proljeća: njeni snažni cvjetovi najavljuju kraj zime, dok njen slatkasti miris budi najtoplije emocije. Mimoze se obično beru u blizini grada Grasa u Francuskoj. Već dugo se koristi u proizvodnji parfema. Miris mimoze ublažava aromatični sastav i pomaže da miris duže traje. U kombinaciji s voćnim i cvjetnim notama, slast mimoze oslobađa emocije i čini vas spontanom, nasmijanom, željnom života.

Izložite lice jutarnjim zrakama ranog proljetnog sunca, osjetite toplinu i divan miris orijentalnog, južnog drveća. Baš ove bazne mirisne note – toplina sandalovine, kašmira i vanilije – čine sastav Viva la Vita mirisa neodoljivo privlačnim. Teško je biti u boljem raspoloženju: sada otvoriteoči, popijte gutljaj odlične kave i požurite na današnji sastanak!

Pročitajte - Recenzija: parfem Avon Viva la Vita

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.