Nakon senzacionalne linije veganskih proizvoda za njegu kože, koji su formulirani od koncentrata izrađenih kroz bogati destilacijski proces kako bi se u potpunosti očuvao prirodni potencijal sastojaka, Avon predstavlja Distillery make up - za raskošne boje u jednom potezu

distillery make up

Pet čitateljica koje dobivaju svaka svoju Distillery maskaru Lash'D Up, su:

RUžICA KLUKOVIć, ZAGREB

MARIJANA MATIJEVIć, RIJEKA

ANELA GALIć, SPLIT

SANELA LOVREK, NEDELIšćE

LAURA GAJSKI, OROSLAVJE

distillery make up

Prošle godine Avon je predstavio Distillery liniju za njegu kože bez sastojaka životinjskog podrijetla, alkohola, mirisa, umjetnih boja, kemijskih filtera za sunce, mineralnih i esencijalnih ulja ili sintetičkih sastojaka... Alergološki i klinički testiran, svaki proizvod u toj inovativnoj kolekciji sadrži prosječno 15 prirodnih sastojaka koji se destiliraju uz manju količinu vode, što povećava i osnažuje koncentraciju aktivnih sastojaka i pigmenata u proizvodima. 

distillery make up

Vođen istom filozofijom i postavkom da je samo najbolje dovoljno dobro, Avon je napravio Distillery liniju make upa prikladnu za vegane, bez alkohola, mirisa, alergološki i klinički testiranu, koja očarava raskošnim bojama, samo najčišćim mineralnim pigmentima i esencijalnim sastojcima. Distillery make up jednostavno se nanosi i osigurava predivan, svjež izgled. Svi proizvodi su formulirani 100% bez vode, s pigmentima visokih performansi.

distillery make up

Distillery Lash'D Up maskara pruža trepavicama dramatično tamniju boju, gustoću i volumen zahvaljujući čistoj boji i visokoj koncentraciji voska rižinih zrna, veganskom suncokretovom vosku i mineralnim pigmentima.

distillery make up

Distillery sjenilo za oči dolazi u sedam predivnih nijansi, kremaste je formule i sadrži jedinstvenu visoku koncentraciju pigmenata bogate dugotrajne boje. Distillery puder u kamenu u šest nijansi sadrži visoku koncentraciju mekanih prirodnih mineralnih pigmenata koji osiguravaju postojanost, omega 3 i 6 iz ulja sjemenki maline te antioksidanse koji štite kožu od slobodnih radikala.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.