My Way je suvremeni cvjetni miris za nove generacije. Svijetao, moderan i ženstven, ovaj opijajući miris je poput moćnog, blistavog buketa bijelog cvijeća koji širi duh nove ženstvenosti koju karakterizira otvorenost, elegantnost i samootkriće...

armani my way

Kompozitori mirisa Carlos Benaïm i Bruno Jovanovic odabrali su najfinije sastojke kako bi ispričali My Way priču, odvodeći osjetila na nezaboravnu mirisnu avanturu. My Way miris predstavlja svojevrsnu fuziju kultura, objedinjujući najfinije sastojke sakupljene diljem svijeta.

armani my way

Gornje note mirisa komponirane su od kalabrijskog bergamota u Italiji i egipatskog cvijeta naranče. Ova fuzija kreira prozračnost, pozivajući nosioca da se upusti u avanturu za novim doživljajima i poznanstvima. U srcu My Way mirisa je indijska tuberoza, u spoju s jasminom Grandiflorum i jasminom Sambac, također iz Indije, za prekrasan, ženstveni duh. Temeljne note mirisa komponirane su od Premium Bourbon vanilije s Madagaskara, cedrovine iz Virginie te bijelog mošusa. Ova topla baza kreira miris koji je poput vrijednog talismana, nezaboravan dio avanture i podsjetnik na proživljena iskustva i susrete.

armani my way

Bočica mirisa je iznimno elegantnog dizajna, koji istovremeno omogućava održivost. Na bočici se ističe kontrast oblika – zaobljeni čep u odnosu na pravilne linije ostatka bočice. Kroz pojačano staklo nazire se vibrantna ružičasta tekućina čija boja je kontrastivna tamno plavoj boji čepa. Dizajniran poput glatkog dragocjenog kamena, čep krasi luksuzni zlatni prsten. Bočica je istinski prikaz estetike Giorgia Armani, a njen dizajn zrači harmonijom elemenata u kontrastu. Bočica s inovativnim sistemom ponovnog punjena napravljena je s posebnom odgovornošću prema okolišu, predstavljajući tako profinjeni miris prezentiran u ekološki održivom pakiranju.

armani my way

Američka glumica Adria Arjona istinski utjelovljuje My Way i savršeno personalizira otvorenost i znatiželjni duh mirisa. Adria Arjona odrasla je između Južne i Središnje Amerike, noseći gvatemalske i portorikanske korijene, a njen život obilježile su glazbene turneje na kojima je pratila svog oca glazbenika. Ona je u potrazi za iskustvima koja će promijeniti njena uvjerenja i odvesti je na novi, tajanstveni teritorij. Žudi za značajnim i autentičnim načinima povezivanja s drugima jer joj površna poznanstva nisu važna. Učeći od drugih, ona pronalazi i otkriva pravu sebe.

armani my way

Armani Beauty se zalaže za korištenje prirodnih sastojaka koji su ekološki uzgojeni kako bi se osigurala njihova održivost. Proces se odvija putem lokalnih programa koji podržavaju zapostavljene i ekonomski ranjive zajednice, u kolaboraciji s lokalnim nevladinim udrugama.

Cijene:
Giorgio Armani My Way edp 30; 496 kn
Giorgio Armani My Way edp 50; 696 kn
Giorgio Armani My Way edp 90; 984 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.