Kao sinonim za mladost i slobodu još od 1978., mirisi Cacharel olfaktorni su odraz svake faze života mlade žene. Slijedom uspjeha Anaïs Anaïs, prvog parfema namijenjenog djevojkama, te bestselera Amor Amor, izjave prve ljubavi, Cacharel danas odaje počast sljedećoj životnoj prekretnici, predstavljajući prvi miris koji slavi žensku neovisnost. Ambasadorica mirisa je Izzy Bvizu, 23-godišnja kantautorica i senzacija u svijetu glazbe 

cacharel yes I am

Honorine Blanc i Christophe Raynaud kreirali su novi mirisni potpis za Cacharel. U potrazi za interpretacijom novootkrivene moći današnje generacije na Cacharelu svojstven način, Honorine i Christophe Raynaud pronašli su idealan sastojak – prirodnu esenciju kardamoma, notu koja se rijetko koristi u ženskim mirisima, a pogotovo uz slatki akord, te nam predstavljaju novi mirisni potpis. 

cacharel yes i am

Bočica mirisa Yes I Am oduzima dah impresivnim dizajnom u obliku ruža. Eau de Parfum prvi je put baziran na začinsko-kremastom kontrastu kreme od kardamoma, nazvanom Spicy Cremoso. Na gurmanski način suprotstavlja začinske note esencije kardamoma slatkom kremastom akordu, odnosno note maline i mandarine svježim cvjetnim akordima đumbirova cvijeta, gardenije i jasmina. 

cacharel yes I am

Isprva odabrana da vedrim ritmovima svojeg hita White Tiger poprati Cacharelovu kampanju za Yes I Am, Izzy Bizu postala je i logičan odabir za zaštitno lice mirisa. Ova 23-godišnja kantautorica i senzacija u svijetu glazbe, pjevačica etiopsko-britanskog podrijetla, može se pohvaliti s više od 30 milijuna streamova za veliki hit White Tiger te nizom glazbenih nagrada. Crpeći inspiraciju za pjesme iz životnih iskustava, Izzy utjelovljuje glas generacije Yes I Am. Potaknuta željom da stavove i emocije podijeli s drugima, ova pjevačica tek počinje ostvarivati svoje ambicije. Snaga njezina glasa i inspirativna priča o životnom putu žene ispričana kroz glazbu u potpunosti će vas razoružati.

Cijene:

Yes I Am; 30 ml: 305,65 kn 
Yes I Am; 50 ml: 509,46 kn 
Yes I Am; 75 ml: 689,76 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.