Chanel je za proljeće 2016. u svojoj poznatoj liniji za njegu lica Hydra Beauty lansirao 3 praktična noviteta za svaki tip kože i svaku dob. Hydra Beauty linija sadrži dijapazon proizvoda sa snažnim efektom hidratacije, iznimno učinkovitima ako imate žednu kožu (bez obzira je li ona masna, suha ili naborana)

chanel hydra beauty

Na polju preparativne kozmetike Chanel je u 2016. ušao s novitetima u sklopu svoje kultne linije za njegu -  Hydra Beauty. Riječ je o inovativnoj liniji za intenzivnu hidrataciju kože, namijenjenu potrebama svake žene, bez obzira na dob ili tip kože. Dakle, proizvode iz Hydra Beauty linije možete koristiti bez obzira imate li masnu, mješovitu, suhu ili zrelu kožu...

chanel hydra beauty

Noviteti unutar linije su: Hydra Beauty Flash, Hydra Beauty Lotion Very Moist i Hydra Beauty Micro Gel Yeux. Riječ je o gel-losionu za čišćenje, balzamu za njegu te gelu za njegu kože oko očiju. Ovi proizvodi zahvaljujući inovativnim aktivnim sastojcima održavaju optimalnu razinu vlage u stanicama te vraćaju fleksibilnost, blistavost i potrebnu razinu vlage u sivu i beživotnu kožu.

Cijena losion: 415 kn
Cijena Micro gel yeux: 456 kn
Cijena Flash: 448 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.