FREYWILLE nakit odraz je i ekspresija individualnosti, nadahnuće za najljepše uspomene i osjećaje. Prošle godine FREYWILLE nadopunjuje svoje kolekcije živopisnog kolorita, raskošnih motiva i bogate simbolike, jedinstvenim olfaktornim kreacijama

freywille mirisi

Mirisne kompozicije koje ujedinjuju kreativnost i umjetničko stvaranje, baš poput FREYWILLE nakita, naglašavaju osobnost te potiču na otkrivanje posebnih osobina po kojima se razlikujemo od drugih. Za nadolazeće ljetne dane izdvajamo dva savršena FREYWILLE parfema: SPHINX MAGIQUE I INNOCENT.

SPHINX MAGIQUE kreiran je kao mirisna vizija suptilne FREYWILLE kolekcije Magic Sphinx i transparentnosti. Otkriva nježan buket elegancije sadržan u blagom jutarnjem povjetarcu. Svježi miris zemlje, note zelenog bilja i dodir kalabrijskog bergamota pomiješani su s ljupkom ružom, plemenitim jasminom te mladenačkom đurđicom. Osjećaj jasnoće pojačan je nagovještajem nota južnog voća, svježinom citrusa, te zaokružen vetiverom iz Središnje Amerike i paprom. Čarobna avantura s kojom ćete poželjeti započeti svaki dan.

SPHINX INNOCENT je olfaktorno putovanje kroz kolorističnu FREYWILLE kolekciju Ode to Joy of Life. Već iz njegova imena možemo otkriti simboličko značenje za čistoću i nevinost. Bijeli tonovi magnolije povezuju se sa svježim jasminom, dragocjenim irisom, mješavinom ylang-ylanga, tuberozama i daškom oštrog, crnog madagaskarskog papra. Slatkoća frezija i dodir šljive zaokružuju cijelu kompoziciju. Ovaj ženstveni miris posvećen je sjećanju na romantične šetnje kroz borove šume , idealan za dan i večer.

Četiri zanosna FREYWILLE tekuća dragulja lansirana su nakon tri godine razvoja u samoj prijestolnici parfema, francuskom Grasseu. Proizvode se u limitiranim količinama, a svaka parfemska esencija ima najveću moguću kvalitetu umjetničke obrade i korištenih sastojaka.

freywille mirisi

Sve FREYWILLE mirisne kompozicije dostupne su ekskluzivno u FREYWILLE butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2. U periodu od 7. do 12. svibnja ne propustite ih posjetiti jer ćete na Danima FREYWILLE olfaktornih kreacija moći i sami kreirati svoju idealnu mirisnu kompoziciju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.