Kako bi koža bila sjajna i zdrava potrebna joj je vlaga koja se vrlo lako gubi. No uz pomoć odgovarajućih preparata, poput Garnier Hydra Locking linije za njegu kože, dragocjene hidratantne sastojke možete "zaključati" u svoju kožu

hydra block mlijeko garnierKlima uređaji, nepovoljni vrememski uvjeti, grubi materijali..., s vremenom uklanjaju mlijeko koje smo ujutro nanijeli. Koža zbog toga postaje dehidrirana i gubi svoj sjaj.

Hydra Locking intenzivno hidratizira kožu od trenutka nanošenja mlijeka za tijelo. Formula zadržava vlažnost i tako kožu čini sjajnom i gipkom.

Linija Garnier Hydra Locking omogućava 24-satnu hidrataciju zahvaljujući Hydro-Urei, sastojku porijeklom iz ljudskog organizma, odnosno iz vlastitog sustava kože za zadržavanje vlažnosti. Liniju čine hidratantno mlijeko za tijelo, intenzivni fluid za tijelo i krema za ruke.

GARNIER HYDRA LOCKING HIDRATANTNO MLIJEKO ZA TIJELO

Garnier Hydra Locking, 24-satno hidratantno mlijeko za tijelo s Hydro-Ureom (5%). Hydra Locking mlijeko za tijelo kožu čini glatkom i nježnom na dodir. Proizvod je must have za sve one koji traže dugotrajnu hidrataciju i kožu ugodnu na dodir.

GARNIER HYDRA LOCKING INTENZIVNI FLUID

Garnier Hydra Locking, 24-satni hidratantni fluid za tijelo s Hydro-Ureom (2%) kožu čini glatkom i nježnom na dodir. Tekstura fluida je lagana te namijenjena svima koji imaju normalnu do mješovitu kožu tijela.

GARNIER HYDRA LOCKING KREMA ZA RUKE

Hydra Locking krema za ruke djeluje u harmoniji s vašim rukama. Zadržava vlagu i održava optimalan stupanj vlažnosti kože. Koža ruku je hidratizirana, gipka i sjajna. Praktična ambalaža (50ml) je primjerena za jednostavno nošenje u torbicama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.