Ako ste u potrazi za notama koje će ugrijati zimu i potaknuti vas da se čvršće privijete uz dragu osobu, s.Oliver ima za vas bočice jednostavnih, pročišćenih linija u koje je 'uliven' miris doma i ljubavi

 

s.oliver authentic

Udobni trenuci sigurnosti postaju posebno lijepi kad ih podijelimo s drugima. Zapalite vatru u kaminu, udobno se smjestite na kauču uz dragu osobu i shvatit ćete da "dom" nije nužno mjesto, već osjećaj – biti blizu voljenima. Jer je vrijeme koje dajemo jedni drugima najdragocjenije. Novi mirisi s.Oliver AUTHENTIC za nju i njega predstavljaju čežnju upravo za tim trenucima, za zajedništvom, udobnošću i povjerenjem. Autentičan poput samog brenda s.Oliver, dizajn pakiranja mirisa odiše šarmantnom jednostavnošću. Bočice mirisa s.Oliver su pročišćenih linija, a topli kromatski akcenti daju dizajnu živahan izgled. Crvena i tamnoplava boja simboliziraju sigurnost, sklad i zadovoljstvo.

s.oliver authentic

s.Oliver AUTHENTIC za nju osvaja cvjetnim i voćnim tonovima bergamota, bijelog jorgovana, magnolije, ljubičice i  maline te opojnim mirisom sandalovine i mošusa i vanilije. U 'muškoj' verziji, ovaj živahan i bezvremenski miris kombinira osnažujuću, svježu mirisnu komponentu mandarine, ananasa i kruške s drvenastim, muževnim notama mošusa, vibrantnog drva i madagaskarskog papra.

 

s.Oliver AUTHENTIC Women i Men su dostupni isključivo u Mülleru od kraja listopada 2018.

Cijene: 

W O M E N
Eau de Parfum 30 ml 169 kn
Eau de Toilette 30 ml 132 kn
Eau de Toilette 50 ml 199 kn
Gel za tuširanje 150 ml 79 kn
Losion za tijelo 150 ml 79 kn
Dezodorant 75 ml 87 kn


M E N
Eau de Toilette 30 ml 132 kn
Eau de Toilette 50 ml 199 kn
After shave losion 50 ml 149 kn
Gel za tuširanje i šampon 150 ml 79 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.