Illamasqua je, spajajući preparativnu i dekorativnu kozmetiku, lansirala Hydra Veil, prvi proizvod koji hidratizira i njeguje kožu istovremeno stvarajući savršeno platno za make-up i optimizaciju njegove trajnosti. Proizvod dolazi iz najnovije Illamasqua kolekcije PARANORMAL koja poziva na aktivaciju osjetila neočekivanim teksturama

illamasqua hydra veil

Prema riječima Davida Hornea, Illamasqua direktora razvoja novih proizvoda, s Hydra Veil brand ne ulazi u sferu preparativne kozmetike:

"Illamasqua je brand koji sluša svoje klijente. Neki od njih su nam govorili kako konstantno imaju predrasude o Illamasqua visokopigmentirane i dugotrajnim podlogama. Stoga smo razvili Hydra Veil, visokokvalitetni gel koji stvara savršenu ravnotežu između hidratacije i pripreme kože te osnažuje efikasnost make-upa osiguravajući mu savršeno platno za izražavanje drugog Ja kroz make-up.".

Postavlja se pitanje zašto bi klijenti Illamasque  koristili Hydra Veil radije nego li samo hidratantnu kremu ili samo primer? David Horne je objasnio:

"Oduševili su nas trenutni rezultati koje Hydra Veil pruža. Za brand koji je poznat po bogato pigmentiranim bojama, ovaj novitet koji dolazi u obliku gela s dodatnom hidratacijom a spriječava upijanje podloge u suhe dijelove i linije lica. Hydra Veil je specijalno formuliran za savršeno nadopunjavanje s Illamasqua podlogama te je savršen proizvod za klijente koji imaju najviša  očekivanja."

Hydra Veil hidratantni gel je istovremeno antialergent i antiseptik. Kožu čini baršunastom, te sadrži sastojke koji privlače, pohranjuju i čuvaju prirodnu vlažnost kože. Također ekstakt ljekovite biljke  Acmella olerscea smiruje kožu, a mikroalga Heamatococcus pluvalis štiti kožu od sunčevih opeklina, fotodermatoze, bora I staračkih pjega.

U Illamasqua monobrand storu na zagrebačkom Cvjetnom trgu te Müller poslovnicama u Zagrebu, Rijeci i Splitu cijena Hydra Veila iznosi 270,00kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.