S proljetnim i ljetnim danima stiže nam veselje boravka u prirodi – jedva čekamo izaći na sunce, uživati u šetnjama, na roštiljima, relaksirati se u vrtu, u parkovima, uz more... Najljepše doba godine je pred nama, sa svim svojim čarobnim prednostima, ali i malim nedostacima. Insekti i komarci i njihovi dosadni ugrizi ono su što nas tijekom vrućih dana (i noći) može ometati u potpunom relaksu na otvorenome. Naravno, za to postoji odlično rješenje koje smo vam pripremili kao poklon!

dea flores ulje s repelentnim svojstvima

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju Dea Flores ulja za tijelo s repelentnim svojstvima, su:

MARIJANA JURAK, ZAGREB

MIROSLAVA EDELENJI, RIJEKA

ANA ERCEGOVIć, SPLIT

Hrvatski brend Dea Flores istinski vjeruje u snagu čiste prirode te u beskrajna blaga koja ona čuva za našu dobrobit i ljepotu. U skladu s time, odabrali su najčišće i najefikasnije sastojke te ih pretočili u Dea Flores ulje za njegu tijela s repelentnim svojstvima. Radi se o hranjivom ulje za tijelo s ugodnim biljnim mirisom koji potpuno prirodno odbija komarce i insekte, a ujedno njeguje kožu. Sadrži osvježavajuća eterična ulja u kombinaciji s najboljim repelentnim uljima - karanje, andirobe i neema, koja omogućavaju bezbrižan boravak u prirodi. Proizvod je certificiran NaTrue standardom organske kozmetike, čime je dodatno potvrđena njegova čistoća.

Zbog kombinacije dragocjenih organski certificiranih biljnih ulja ovaj je proizvod prikladan za djecu i odrasle. Ulje ne sadrži sintetičke kemikalije, DEET, umjetne boje, alkohol, umjetne mirise i GMO tvari te nije testiran na životinjama.

Kako ga koristiti? Dobro protresite prije upotrebe i nanesite direktno na kožu & uživajte u predivnoj prirodi! :)

dea flores ulje s repelentnim svojstvima

www.deaflores.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.