U povodu prvog rođendana, stručnjaci laboratorija Vichy obogatili su liniju Essentielles novim proizvodom - hranjivom kremom za ruke Essentielles koja njeguje i hrani te stvara baršunast osjećaj na koži. Ujedno su povodom rođendana za ljubiteljice ruža pripremili poseban dar: od kraja studenoga Vichy prilikom kupnje bilo kojega proizvoda iz linije Essentielles daruje ekskluzivni balzam za njegu usnica Essentielles s karite maslacem

vichy essentielles krema za ruke i balzam za usneRuža je zbog sadržaja polifenola, jakih antioksidansa, već dugo vrlo cijenjena i priznata u farmaciji osobito zbog svoga hidratantnog i smirujućeg djelovanja. Već u antičko doba znali su rabiti njene bogate ekstrakte za smirivanje reaktivne kože.

Polifenoli imaju funkciju zaštite cvjetova ruže od vanjskih utjecaja, čime im osiguravaju prirodnu svježinu. Polifenoli također imaju sposobnost da se vežu za receptore tvari koje izazivaju upalu i da blokiraju oslobađanje tvari koje javljaju upalu, što pridonosi smirujućem djelovanju.

Da bi ženama pružio sveobuhvatnu njegu po pristupačnim cijenama, Vichy je liniju proizvoda Essentielles obogatio hranjivom kremom za ruke Essentielles posebno prilagođenom ispucanoj koži za bogatu i baršunastu njegu.

Hipoalergena krema, ispitana pod dermatološkim nadzorom na osjetljivim rukama, obogaćena je polifenolima ruže (koji smiruju i štite), karite maslacem (koji hrani), glicerinom (koji vlaži), alantoinom (koji liječi), vitaminom E (koji štiti od slobodnih radikala) te termalnom vodom Vichy (koja smiruje, jača i obnavlja). Koža brzo upija laganu teksturu bez parabena koja pruža potpunu zaštitu i tijekom zimskog razdoblja.

Essentiellesov dar za rođendan: prilikom kupnje bilo kojega proizvoda Essentielles, ljubiteljice bogatstva ruža primit će ekskluzivnu kremu za usnice Essentielles s karite maslacem, glicerinom, vitaminom E i ekstraktom biljke Centella Asiatica, sastojcima koji liječe, hrane, hidriraju i štite osjetljive te ispucane usnice. Proizvod će od kraja studenog biti dostupan u ovlaštenim ljekarnama, do isteka zaliha.

Cijena kreme za ruke: 36,65kn

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.