Talijanska modna kuća Valentino predstavila je novi miris, napravivši time novi korak u povijesti linije Valentino Beauty. Voce Viva  je cvjetno-drveni miris čije note slave snagu žena i bude njihov glas

valentino voce viva lady gaga

"Kada glas govori istinu, njegov utjecaj na svijet i ljude može imati nevjerojatnu snagu i ljepotu. To je postalo nadahnuće za parfem Voce Viva, kao i njegov slogan: Moj glas, moja snaga", govori Garanz Delai, glavni direktor Valentino Beauty. Doista, glas i parfem dijele mnogo zajedničkog: ostavljaju nevidljiv, ali izrazito nezaboravan trag. Također predstavljaju jedinstvenu značajku svake žene. Voce Viva je himna hrabrosti, individualnosti i slobodi. U srži filozofije parfema je glas (Voce) — njegova snaga, jedinstvenost, važnost i sposobnost utjecaja.

valentino voce viva lady gaga

Tvorci mirisa Voce Viva, u suradnji s parfumerima Honorine Blanc i Amandine Claire Marie, u parfem su unijeli tri osnovna principa kuće Valentino: boju, cool i couture. Miris započinje esencijom bergamota, omekšanom notom slatke i sočne talijanske mandarine. Svježi pikantni ekstrakt đumbira dopunjuje te jarke citrusne note. Srce mirisa tvori buket bijelih cvjetova koji stvara poseban trag. Raskošan miris cvijeta naranče stapa se s voćnom nijansom zlatne gardenije i španjolskog jasmina. Neočekivani sklad kristalne mahovine (koja je dugo bila rezervirana za muške mirise) iznenađuje svojim drvenastim i mineralnim notama u bazi mirisa, te stupa u vruću igru s dva oblika sirovine. Topla i mliječna sandalovina u harmoniji je sa slatkim mirisom vanilije s Madagaskara. Ta neočekivana oštrina mahovine, ublažena senzualnošću vanilije, govori o slobodi i asertivnosti žene kuće Valentino.

valentino voce viva lady gaga

Jedinstveni dizajn bočice razrađen pod umjetničkim vodstvom Pierpaola Picciolija, poziva da je se uzme u ruke i pokaže svoj vlastiti glas u svijetu Voce Viva. Ovaj put je kuća Valentino izabrala potpuno novu, jarku i dinamičnu ružičastu nijansu kultne crvene boje ove modne kuće. Bočicu krase Valentino zakovice koje pridaju buntovnički touch za više samopouzdanja. Profinjenost i čistoća linija dodatno naglašavaju vještinu dizajna, koji podsjeća na siluetu i obline haute couture haljine u sredini bočice.

valentino voce viva lady gaga

Film koji predstavlja parfem Voce Viva, kao ideja proizašla iz virtualne suradnje umjetničkog ravnatelja kuće Maison Valentino Pierpaola Picciolija, redatelja Harmonyja Korina iz Los Angelesa i Lady Gage, pozivnica je za zajedništvo i svijet veće uključivosti. Pjesma posvećena različitosti i uključivosti, baštini i suvremenosti, poruka filma "Moj glas, moja snaga" poziva ljude da upotrijebe svoj glas da bi podijelili vlastite vrijednosti, različitosti i uvjerenja.

valentino voce viva lady gaga

"Moj je glas ono za što se zalažem, ono zbog čega me se čuje, potvrda moje individualnosti. Glas je živ. Ima vlastiti život. Glas je sila prirode. Priroda je moćna. Važno je kako ga upotrebljavate", kaže Lady Gaga.

Cijene:
Voce Viva 30ml; 525 kn
Voce Viva 50ml; 760 kn
Voce Viva 100ml; 1018 kn

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.