Bajkoviti Jardin des Tuileries, najdraži prijatelji, divna haljina, karusel... I u snježnoj idili kao čarolijom stvorene Diorove ikone - L'or de J'adore, Miss Dior, Sauvage, Rouge Dior, Prestige linija... Prošetajte Diorovim blagdanskim vrtom i otkrijte blago!

dior blagdanska kampanja 2023

Zamislite magičnu blagdanska noć, u kojoj Jardin des Tuileries blista kao u bajci, prekriven netaknutim snijegom. Predivna Anya Taylor-Joy poput plavokose vile traži Diorove poklone koji se kao čarolijom pojavljuju u zaleđenoj fontani. Vrijeme kao da je stalo... U ovom veličanstvenom blagdanskom vrtu, oni koji obožavaju Dior ostvaruju svoje najluđe želje.

dior blagdanska kampanja 2023

Maestro Christian Dior, koji je živio u blizini, obožavao je dragulj krajobraznog dizajna Andréa Le Nôtrea, vrt Tuileries. Park i dalje simbolizira prekrasni Grad svjetla te je i dalje povezan s kućom Dior, koja je partner u sadnji ruža i očuvanju prekrasnih cvjetnih gredica koje je slavni dizajner toliko cijenio. Danas slike Benoîta Delhommea istražuju njegove puteljke, fontane i kipove, kao i poznati osmerokutni ribnjak s fontanom te veličanstvena vrata. 

dior blagdanska kampanja 2023

U srcu čudesne pop-up trgovine, zaleđena fontana okružena je ikonama kuće, od parfema do Prestige linije za njegu kože, preko Rouge Diora i make up kolekcije koju je posebno za tu prigodu osmislio Peter Philips, kreativni direktor Dior make upa. Blagdanska limitirana izdanja i ikone kuće ukrašeni pozlaćenima dizajnom Pietra Ruffa.

dior blagdanska kampanja 2023

Samo jednim pokretom vile Anye cijeli vrt se kristalizira. Odjevena je u haljinu ukrašenu šljokicama, ima crvene usne, istaknute oči i suptilno zlatne nokte. Uz originalnu glazbenu podlogu iz filma "Alice u zemlji čudesa" Tima Burtona, njezina avantura vodi je niz staze, gdje Merkur i Fama jašu na Pegazu, bdijući nad njom dok otkriva predivne Diorove darove. L'or de J'adore i Miss Dior, Sauvage, Rouge Dior i Prestige - beauty ikone kuće materijaliziraju se na snijegu, upakirani u sjajne kutije koje je dizajnirao umjetnik Pietro Ruffo. Njeno putovanje završava ispred osvijetljenog karusela, gdje je čekaju prijatelji koji će s njom podijeliti trenutke radosti i darivanja. 

dior blagdanska kampanja 2023

"Da bih stvorio ovu kompoziciju, zamislio sam Christiana Diora kako šeće vrtovima i inspirira se svakim detaljem. Vrata Tuileries izgledaju kao da su izrezbarena čipkom, a u čast arhitektu vrta zrakom se širi miris ružičnjaka, ruža Richelieu i Le Nôtre. Nacrtao sam uzorak da izgleda poput tkanina koje je nosila Katarina de Medici. U vrtu su statue, posebno Merkur i Fama koji jašu Pegaza... Tu je i osmerokutni bazen koji odražava sjaj Pariza", kaže Pietro Ruffo. 

dior blagdanska kampanja 2023

Kako bi ovaj blagdanski doživljaj mogao doprijeti do svih kutaka svijeta, Dior je razvio nekoliko digitalnih inovacija inspiriranih pričom o vrtu Tuileries. Od smrznute fontane koja otkriva luksuzne darove iz La Collection Privée do čarobne Prestige njege kože i karusela ikoničnih parfema, uranjanje u začaranu šetnju je potpuno. I umjetna inteligencija sudjeluje u ovoj blagdanskoj fantaziji kroz digitalnu inovaciju koja zaslone pametnih telefona pretvara u portal za ulazak u vrt snova.

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.